Omuz genişletmek için?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ccann_

Üye
Merhaba arkadaşlar bi kaç gün önce 20 yaşıma girdim boyum 185 kilomda 65 omuzlarım geniş gibi ama ben dahada genişletmek istiyorum yüzmeye gitsem vs. yararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim

gelişme genetiğe bağlıdır....bazı kişilerde 22 yi gördüğü oluyor....ama seninkini bilemeyiz ama sen yine 22 ye kadar kalsiyumuna vs mineral ve vitamine devam et ( tabi sonrasındada devam et)......ama büyük ihtimal artık son duraktasındır.....artık kas gelişimiyle katkıda bulunacan omuzlara :D

omuzların ne kadar genişleyeceği sonuçta dnalarımızda vs.belli değilmidir ?

16-18 yaşları arasında yüzmek falan buna katkı sağlıyormu

biri kanıtlanmış bilgilere dayanarak geniş bi açıklama yaparsa sevinirim

omuzların ne kadar genişleyeceği sonuçta dnalarımızda vs.belli değilmidir ?

16-18 yaşları arasında yüzmek falan buna katkı sağlıyormu

biri kanıtlanmış bilgilere dayanarak geniş bi açıklama yaparsa sevinirim

16-18 yaş gelişimi için tam yaş sen en iyisi biR yüzme hocası iLe qörüş fayDası oLurmu iLeri düzeyde tek cevabı o veRebiLir

Max.17-18 yaşlarında olsaydın genişletebilirdin derdim ama artık 20 yaşında omuzların kemik olarak yana genişlemesi çok çok zor.

Bunun yerine;

-Trapez kaslarını fazla çalıştırma.Omuzunu daha dar gösterir.
-Yapman gereken omuz kaslarını geliştirerek omuzunu daha geniş göstermendir.Az kilo ile yavaş ve nizami trapeze vurdurmadan çalışmanı tavsiye ederim.

kemik gelişimi kemikteki büyümeyi sağlayan bölümün kıkırdaktan kemiğe dönüşmesiyle durur bunun zmanı arkadaşların dediği gibi değişebiliyor ama güzel antreman ve gererek genişletme ve geniş gösterme imkanın olabilir sağlıcakla

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ri-omuz-ba-lar-p-t9119.html

Arama Kelimeleri : omuz, omzu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı