olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ParZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ParZ

Üye
arkadaşlar siteden baktığım evde dumbell ile göğüs çalışma programında göğsümü zorlayamıyorum....

1-yatağa yatıyorum deniyorum olmuyor
2-yere yatıyorum olmuyor

Birde o hareketlerdeki adamın yattığı yerde sadece sırtı geliyor omuzları boşlukta kalıyor benim evde böyle bir imkanım yok ???????????????????????

Yardıma32
duhweightlifterdumbellllsthums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:31 ----------

Adamın Yattığı Yer Derken Bundan Bahsediyorum
chest-exercises-dumbbell-bench-pres.gif

Bu harekette ve fly hareketinde çok zorluk çekiyorum ya bunu bi çözemedim kollarım çok ağrıyor oysa bench bar presste ağır kiloları yapabiliyorum kelebek makinasında ağır kilolar yapabiliyorum ama dumbellla olmuyor işin tekniğini anlatabilir misiniz?
barla 50kg nizami yapıyorum 8 tekrar, dumbell ile iki tane 10kglik dumbell 12 tekrar ama kollarım sakatlanıyor

sandalye ile yapıorum ben walla pekte fark etmiyor :D nasıl basamıosun usta ılk gunden gırıpte 10ar kglık damble ıle denersen 2. set sonunda popondan terler akar :=) yenı başladıysan 3 kg ılk ay ıcın 2. aydan sonra 5-10 arasında gelısmene baglı olarak artırabılırsın

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı