Olimp Whey Protein Complex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan veaN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fena bir urun degil ama Polonya fiyati 154 Pln yani 75-85 lira. Turkiye'de 200 lira vereceksen cok daha iyi bilindik urunler alabilirsin. Olimp kotu demiyorum ama biraz pahali olmus Turkiye icin.

Amino profilide diğerleri arasından sıyrılıp çıkacak kadar sağlam değil.

Dymatize İso-100

Optimum Platinum Hydro Whey

Tercih edilebilir.

Bu zamana kadar kullandığım ürünler arasında en güzelidir tek geçerim ben bu ürünü 2. kutuyu tekrar alacağım yarın kullanın pişman olmazsınız

bu ürün 180 liraya kadar düşmüş yağ şeker içeriyor definasyon için başka protein tozlarına yönelmek mi doğrudur bu uygun mudur

Merhaba ;
Bu ürün Avrupa birliği ülkelerinde 145-150 Tl arası değişiyor .Türkiye de nakit alırsanız ve satıcı indiriminden de yararlanırsanız 190 -Tl'ye almanız mümkün. Son zamanlarda firmalar protein ve tesis kalitelerini çok yükseltiler elbette ki daha ucuza proteinler mevcut fakat firma olarak ar-ge çalışmalarına çok fazla önem veren ve GMP ( kalite üretim tesislerinde üretim garantisi ) sertifikası olan bir firma .
Forever-SF içeriğindeki yağ ve şeker inanılmaz az bir miktar. Kesinlikle tolerans edilebilir. Son zamanlarda herkes sıfır yağ sıfır şeker proteinlere yönelmeye çalışıyor fakat 1-2 gr'lık farklar sizden birşey götürmez .Bu hassasiyetinizi diyetinizde göstermenizi tavsiye ederim .Banu kalırsa piyasa da alınabilcek en iyi protein tozundan bir tanesi .Diğerleri Multipower , Amix isoprime , Hardline bipro ( çok pahalı ve gramajı çok az ) , Muscletech preformance .

Arkadaşlar bu ürünü yeni kullanmaya başladım spor hocam antremandan sonra 3 ölçek antreman olmadığı günlerde ise yatmadan önce 2 ölçek almamı istiyor fakat bu akşam ölçeğe baktığımda 30 rakamını gördüm bir servis mi alınmalı fazla mı alıyorum şeklinde şüpheye düştüm yardımcı olabilen olursa çok sevinirim

Bu whey protein gece yatmadan önce kullanman gereksiz. Evet 3 ölçek olarak kullanacaksın antrenman sonunda

Arkadaşlar bu ürünü yeni kullanmaya başladım spor hocam antremandan sonra 3 ölçek antreman olmadığı günlerde ise yatmadan önce 2 ölçek almamı istiyor fakat bu akşam ölçeğe baktığımda 30 rakamını gördüm bir servis mi alınmalı fazla mı alıyorum şeklinde şüpheye düştüm yardımcı olabilen olursa çok sevinirim
Antremandan sonra 4 ölçek , antreman olduğu günler sabah kahvaltıdan önce 1 saat önce 3 ölçek. 1 gün off yaptığın günde de aynı şekilde kullan .çünkü dinlenirken de kaslar gelişiyor . Eğer 2 gün ara veriyorsan 2 off günder istediğin bir zaman 3 ölçek kullanabilirsin ( olimpin ölçeği küçük olduğundan ölçek değerleri ile yazmaya çalıştım asıl anlatmak isteiğim antremandan sonra 1.5 servis sabah 1 servis alınırsa iyi olur )

Bende 2. Kutudayım 5. Ayım negatif bir durum rastlamadımkollarımda 4.5 ayda 5-6 cm büyüdü ama hayvan gibi yiyorum buna kalmıyor sadece

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben yeni aldım bunu bilinçsizce oldu sanırım bunda yağ ve karbonhidrat varmış spor hocam genelde kilosu tam veya fazla olanlara izole tavsiye ediyoruz dedi napmam lazım yada nasıl kullanayım bunu ben bide pek yemek yemiyorum ondan aldım 1.81 boy kg 85 suan

sikinti olmaz yemeklerde yediginin 10 da 1 i yag ve carbo yok bunda
gonul rahatligiyla kullanabilirsin

Back
Yukarı