veaN
Üye
https://www.supplementler.com/shop/...ein-Complex-2200-gr.html/manufacturers_id/33/
Bu ürünü kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi ?
Bu ürünü kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi ?
Bu zamana kadar kullandığım ürünler arasında en güzelidir tek geçerim ben bu ürünü 2. kutuyu tekrar alacağım yarın kullanın pişman olmazsınız
Antremandan sonra 4 ölçek , antreman olduğu günler sabah kahvaltıdan önce 1 saat önce 3 ölçek. 1 gün off yaptığın günde de aynı şekilde kullan .çünkü dinlenirken de kaslar gelişiyor . Eğer 2 gün ara veriyorsan 2 off günder istediğin bir zaman 3 ölçek kullanabilirsin ( olimpin ölçeği küçük olduğundan ölçek değerleri ile yazmaya çalıştım asıl anlatmak isteiğim antremandan sonra 1.5 servis sabah 1 servis alınırsa iyi olur )Arkadaşlar bu ürünü yeni kullanmaya başladım spor hocam antremandan sonra 3 ölçek antreman olmadığı günlerde ise yatmadan önce 2 ölçek almamı istiyor fakat bu akşam ölçeğe baktığımda 30 rakamını gördüm bir servis mi alınmalı fazla mı alıyorum şeklinde şüpheye düştüm yardımcı olabilen olursa çok sevinirim
çok tşk ederim hocam bide spora gitmeden önce aç karnına alıyorum birde spordan sonra alıyorum. nasıl almamı önerirsiniz. kg çok iyi suansikinti olmaz yemeklerde yediginin 10 da 1 i yag ve carbo yok bunda
gonul rahatligiyla kullanabilirsin