OKUYUNCA İNANAMADIM ''Hiç sağlıklı bir kilo alma recetesi olmasada kilo almak için''

Scoobz

Üye
1) Her gün yemeklerden 1 saat kadar önce ve yatmadan hemen önce aç karnına : 1 bardak sıcak süt içine 2 çorba kaşığı bal 1 çorba kaşığı tereyağ konup iyice karıştırıldıktan sonra içilir.
2) Yemekler bol yağlı ve şekerli olmalı , sıcak olarak yenmelidir.
3) Sigara kesinlikle az içilmeli ve hatta bırakılmalıdır. Sigara iştahı keser.
4) Çay ve kahve iştahı kestiğinden çok az içilmeli ve bol şeker konmalıdır.
5) Fındık , ceviz , fıstık , leblebi , çikolata ve dondurma bol yenmelidir.
6) Yemeklerde bol miktarda ekmek yenmeli , meyve ve sebze az yenmelidir.
7) kahvaltıda peynir ve zeytin az yenmeli , tereyağ – kaymak – reçel - pekmez ve bal bol miktarda yenmelidir.
icon_cool.gif

8) Yemekler haşlama değil ; bol yağlı ve kızartmalı , az tuzlu ve kremalı olmalıdır.
9) bol bol mayonezli ekmek , yağlı börek , kremalı pasta , baklava ve kadayıf tüketilmeli , çikolata ve şekerleme yenmelidir.
10) Hareket etmek kilo kaybına neden olduğundan , mümkün olduğunca çok az hareket etmeli , yemek aralarında mutlaka yatıp uyunmalıdır. Fazla gezmek ve yürümek iyi değildir.
11) Su az içilmeli , su yerine genellikle şerbet , cola ve meşrubat içilmelidir.
12) Salata az yenmeli , yendiği zaman bol yağlı ve az sirkeli ve az limonlu olmalıdır.
13) Makarna ve pilav bol tereyağlı olarak yenmelidir.

böyle birşey okudum ve şok oldum insanların damar kalp sağlığı kalmaz sanırım böyle kilo almaya kalksalar. Ama yinede paylaşayım dedim belki bir kaç maddesini denemek isteyenler olabilir

Son düzenleme:
biri dalga geçmiş :) nerde okudun komikmiş baya başlık Nasıl Obezite Olurum olarak degiştirilsin bence...

Bunları yapıpta kilo alamayacak insan yoktur hatta kilo almama imkanı yoktur , sabahtan akşama koşturup dursa genede tartıda ibre hep yükselişte olur :-)

1) Her gün yemeklerden 1 saat kadar önce ve yatmadan hemen önce aç karnına : 1 bardak sıcak süt içine 2 çorba kaşığı bal 1 çorba kaşığı tereyağ konup iyice karıştırıldıktan sonra içilir.

bu denenebilir belki

Beyler ben aynen 5 aydır bu şekilde beslendim sadece bir iki ufak noktalar haricinde, kolayı nerdeyse hiç tüketmiyorum ve sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.Sigarayıda bıraktım ve 5 ay içince 75 kg den 90 kg ye çıktım ancak bu kilolar haliyle biraz yağ olarak yansıdı ama sıkı bi antreman sonunda daha geniş omuz ve 37 den 43 cm ye çıkan kol ölçülerimde oldu. Bir iki aydır görmediğim insanlar çok iyi olmuş baya irileşmişsin diyorlar ve kilomu sorduklarında 90 dediğimde pekde 90 göstermediğimi söylüyorlar, demekki sıkı antreman işe yaramış ve fazla yağlanmamışım. Şunuda belirteyim bu yazılan şekilde beslenmeyi sadece çok zor kilo alan ve metobolizması çok hızlı çalışan insanlara öneririm zira bunun haricinde irileşeyim diye bu şekilde beslenen arkadaşlar çok sıkı çalışmazlarda baya bi yağ olarak yansıyacaktır vücutlarına.

Son düzenleme:
Beyler ben aynen 5 aydır bu şekilde beslendim sadece bir iki ufak noktalar haricinde, kolayı nerdeyse hiç tüketmiyorum ve sadece kahvaltıda ekmek yiyorum.Sigarayıda bıraktım ve 5 ay içince 75 kg den 90 kg ye çıktım ancak bu kilolar haliyle biraz yağ olarak yansıdı ama sıkı bi antreman sonunda daha geniş omuz ve 37 den 43 cm ye çıkan kol ölçülerimde oldu. Bir iki aydır görmediğim insanlar çok iyi olmuş baya irileşmişsin diyorlar ve kilomu sorduklarında 90 dediğimde pekde 90 göstermediğimi söylüyorlar, demekki sıkı antreman işe yaramış ve fazla yağlanmamışım. Şunuda belirteyim bu yazılan şekilde beslenmeyi sadece çok zor kilo alan ve metobolizması çok hızlı çalışan insanlara öneririm zira bunun haricinde irileşeyim diye bu şekilde beslenen arkadaşlar çok sıkı çalışmazlarda baya bi yağ olarak yansıyacaktır vücutlarına.

Ne kadar zamanda oldu bu bahsettikleriniz?

5 ay içersinde, yazımın en başındada belittiğim gibi.ilk olarak bir ayda kondisyon agırlıklı çalıştım güç kazanmak için.

kesinlikle deneyin yaşamaktan zevk alırsınız

Siz bakmayın beyler nasıl yemek yiyen tipler var adamlar doymuyor ya olmaz böyle bişey. Yok yemekten sonra tatlı tatlıdan sonra çay. Artık gereksiz yemek yiyen canı durup dururken talı çeken insanlarla ilişiğimi kestim. Nefsini kontrol etmeyi öğrenemeyen adam değildir.

Back
Yukarı