Neden kimse ilgilenmiyor ?!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SİTEDEKİ BÜTÜN YAZILARIMIN KALDIRILMASINI VE ÜYELİĞİMİN SİLİNMESİNİ SİTE YÖNETİMİNDEN RİCA EDİYORUM. 1000 KERE MESAJ ATTIM ADMİN'LERE ANCAK İLGİLENEN OLMADI NE YAZIK Kİ VE MALESEF ARTIK BÖYLE BİR YÖNTEME BAŞVURDUM.. LÜTFEN KULLANICIADIMA AİT BÜTÜN KONULAR VE MESAJLAR SİLİNSİN, ÇOK ÇOK RİCA EDİYORUM. GOOGLE'DAKİ ARAMALARDA CANIMI ÇOK SIKIYOR.. BODYFORUMTR YÖNETİMİNDEN ÖNEMLE RİCA EDİYORUM...

HERKESE BOL SPORLU VE SAĞLIKLI GÜNLER. thums:

forumda her sorunun her konunun mutlaka cevabı var degilmemiş konuda yok kafana takılan seyleri araştırmalısın. BFTR vucut geliştirme forumunun otesinde vucut geliştirme ansiklopedisi.

anlamıyom cidden, neden herkes bu forumdakileri kendine özel hoca veya hizmetçi sanıyor... Sorunu yazarsın cevap gelirse bu bir lütuftur, kimse sana cevap vermek zorunda değil. Üyelik parayla da değil. Beğenmezsen çıkarsın gidersin. Böyle reklam yapmaya gerek yok. Kimse sana yalvaracak değil. Burda herkes bilgi alışverişi yapıyor. Almayı bilimezsen o senin problemin. Forumdaki herhangi bir konuya tıklayıp içeriğini dilediğince okuyorsun değil mii? Evet. o zaman sorun ne forumda, ne yönetimde...

Arkadaşlar neden tepki gösterdiniz anlamıyorum. Sadece üyeliğimin ve postlarımın silinmesini istiyorum hepsi bu... Site yönetimini çokkez mesaj attım ancak bir geri dönüş olmadı malesef.

Sizler beni yanlış anlamışsınız sitedeki mesajlarıma neden cevap verilmiyor demedim.. Yönetime attığım üyeliğimin silinme isteğine neden geri dönüş olmuyor dedim. yoksa bu site ile çok fazla bilgi alışverişi yaptım bende.

Son düzenleme:
Sana zamanında gerı donus yapılmıs, nıye ısrarla yonetımden gerı cevap alamadım dıyorsun anlamadım..

Hemde gayette uyelere acık olan baska bır konunda gereklı cevabı vermıs yonetıcı arkadasımız..

foruma üye olduğunuzda ilgili sözleşme gereği paylaştığınız mesaj ve konular ile ilgili tasarruf hakkını yönetime devrettiğinizi bizzat kabul etmiş sayılıyorsunuz..
Ayrıca bir üye mesaj ya da konu açtığında diğer üyelerin mesajları ile etkileşime girmiş demektir ve kendi mesajları artık bütünün bir parçasıdır.

Bu nedenlerle mesaj ve konularda çok özel durumlar olmadığı sürece silinme yapılmamaktadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı