Ne almalıyım ? ( PROTEİN , KARBONHİDRAT TOZU )

merhaba arkadaşlar. ben 178 cmboyunda 54 kilo agırlığındayım. uzun zamandır k.hidrat tozu almak istiyorum. ama kafama takılan bir şeyvar. sizce karbonhidrat tozu mu alıp kilo mu alayım yoksa protein tozu alıp sağlam mı çalışayım ? hangisinin daha çok yararını görürüm. şimdiden teşekkurler

Giner yani karbonhidrat hiçbir zaman almana gerek yok karbonhidrattan bol bir şey yok etrafta, bu spor da çok geçmişin yoksa protein de alma henüz .
Kaliteli karbonhidratlarla beslen (bulgur, esmer makarna, yulaf, patates, tam tahıllı ekmek)
Protein olarakta et, süt, yumurta, lor peyniri, yoğurt tüket ama sebze ve salatayı da eksik etme sofradan, başarılar.

İkisini de alma. Forumdaki beslenmeyle ilgili olan sabit başlıkları oku. Kendine düzgün bir beslenme programı hazırla.

Beslenmem düzgün zaten. Günlük karbonhidrat ihtiyacımı besinlerden alıyorum. Ama protein alıp dahada gelişmek istiyorum. Başlayalı 3 ay oldu

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğal olarak almaya çalış proteinini nedir bu gençlerde 3 ayında toz kullanma hevesi yazık etmeyin kendinize bekleyin 1 yıl kadar aceleniz ney kolaya kaçmayın bu kadar yav

Giner yani karbonhidrat hiçbir zaman almana gerek yok karbonhidrattan bol bir şey yok etrafta, bu spor da çok geçmişin yoksa protein de alma henüz .
Kaliteli karbonhidratlarla beslen (bulgur, esmer makarna, yulaf, patates, tam tahıllı ekmek)
Protein olarakta et, süt, yumurta, lor peyniri, yoğurt tüket ama sebze ve salatayı da eksik etme sofradan, başarılar.
Hocam ben hayvansal besin tüketmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Fitnessa başlayalı 3 ay oldu.

Beslenmem düzgün zaten. Günlük karbonhidrat ihtiyacımı besinlerden alıyorum. Ama protein alıp dahada gelişmek istiyorum. Başlayalı 3 ay oldu

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dostum beslenmem düzgün demişsin ama boy 178 kilo 54 nasıl oluyor ben anlayamadım.Ne protein tozu nede gaıner mucizeler yaratmaz.Düzenli ve dengeli beslenmediğin sürece iki üründende minimum değerde fayda görürsün.Ki yazdıklarından da düzenli beslenmediğin ortada.Düzenli beslenme örneği verecek olursak bende bu spora 56 kilo başladım 3 ayda düzenli beslenerek 65 kiloya ulaştım.Öncelikle beslenmeni düzenle.Bol bol prinç,bulgur,patates,makarna ye.Daha sonra supplement arayışına gir.

Bu şekilde beslenen bildiğim Karl ess var en son Kenzo karagöz onunla videolar çekmişti ama beslenme programı ile ilgili birşey paylaşmadı bildiğim kadarıyla.
Peki protein tozlarına başvurmalı mıyım? Ya da protein deposu olarak önerebileceğiniz ve karnı çabuk doyurmayacak şeyler var mı? Baklagiller iyi bir protein kaynağı fakat çabuk karın doyurduğundan fazla protein alamıyorum

Peki protein tozlarına başvurmalı mıyım? Ya da protein deposu olarak önerebileceğiniz ve karnı çabuk doyurmayacak şeyler var mı? Baklagiller iyi bir protein kaynağı fakat çabuk karın doyurduğundan fazla protein alamıyorum
Bitkisel protein kaynakları ile beslenme gün içinde nasıl olur açıkçası bilmiyorum yani tavsiyem hayvansal ürün tüketmeyen body cilerin beslenme programlarını araştırman.

Hayvansal urunleri tuketmeme sebebin ne?
Miden mi kaldirmiyor, bi rahatsizligin mi var yoksa hayvanlarin kullanilmasina dusunce olarak mi karsisin?
Cunku protein tozlari da peynir ve sutten elde ediliyor.
Ama kullanirim diyorsan bitkisel proteinlerin yaninda whey protein ya da bcaa al.
Bcaa'yi duzenli kullanmak maliyetli olabilir ama proteinlerin biyolojik degerini artirmanin yolu bu.
(Bu mesaji hayvanlardan elde edilen hiçbirşeyi yemedigini varsayarak yazdim. Hani var ya oyle insanlar, peynir bile yemiyorlar, vegan mi diyorlar, emin degilim)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayvansal urunleri tuketmeme sebebin ne?
Miden mi kaldirmiyor, bi rahatsizligin mi var yoksa hayvanlarin kullanilmasina dusunce olarak mi karsisin?
Cunku protein tozlari da peynir ve sutten elde ediliyor.
Ama kullanirim diyorsan bitkisel proteinlerin yaninda whey protein ya da bcaa al.
Bcaa'yi duzenli kullanmak maliyetli olabilir ama proteinlerin biyolojik degerini artirmanin yolu bu.
(Bu mesaji hayvanlardan elde edilen hiçbirşeyi yemedigini varsayarak yazdim. Hani var ya oyle insanlar, peynir bile yemiyorlar, vegan mi diyorlar, emin degilim)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet vegan deniliyor ve hayvan sever olduğum için yemiyorum. Bitkisel protein tozları da bulunuyor bkz:Soy pro

Evet vegan deniliyor ve hayvan sever olduğum için yemiyorum. Bitkisel protein tozları da bulunuyor bkz:Soy pro
Hayvansal protein önemli çünkü aminoasit değerleri bitkisel protein kaynaklarına göre çok daha iyi bu yüzden benim tavsiyem eğer bitkisel besleneceksen de mutlaka aminoasit kullanman en azından belirli bir süre sonra, yani ilk başta gerek olmayabilir ama daha sonra ihtiyacın olacaktır.

Dostum beslenmem düzgün demişsin ama boy 178 kilo 54 nasıl oluyor ben anlayamadım.Ne protein tozu nede gaıner mucizeler yaratmaz.Düzenli ve dengeli beslenmediğin sürece iki üründende minimum değerde fayda görürsün.Ki yazdıklarından da düzenli beslenmediğin ortada.Düzenli beslenme örneği verecek olursak bende bu spora 56 kilo başladım 3 ayda düzenli beslenerek 65 kiloya ulaştım.Öncelikle beslenmeni düzenle.Bol bol prinç,bulgur,patates,makarna ye.Daha sonra supplement arayışına gir.
Sabahları 2 yumurta + kahvaltı saat 10 da 1 elma 12 de tavuk sote 16 da pilav +salata akşam yemeğide annem ne yaparsam. alınmıyınca alınmıyormuş demek ki. Bu kilo sorunu bağırsaklardan kaynaklanıyor olabilir mi ? söylemesi ayıp yaklaşık 3 yıldır ishalim

Back
Yukarı