nanobolix whey isolate

nanobolix ürünleri sizce faydalı mı?

• Total voters
    3
arkadaşlar nanoblix in whey ürünlerini kullanan var mıdır? fiyatları çok cazip geldi ama yeterli bir bilgi de bulamadım ? almalımıyım sizce ?

Arkadaslar ben 2 ay once nanobolix 2.3kg whey izole aldım fiyati baya uygun , içeriğine gelicek olursak 25graminda 23.6 protein orani var bu cok mukemmel bisey , tat konusuna gelicek olursak ben rahatlikla iciyorum nesquiq gibi tadi var , urun hos guzel ama su siralar xpro kullanmayi dusunuyorum

Arkadaslar ben 2 ay once nanobolix 2.3kg whey izole aldım fiyati baya uygun , içeriğine gelicek olursak 25graminda 23.6 protein orani var bu cok mukemmel bisey , tat konusuna gelicek olursak ben rahatlikla iciyorum nesquiq gibi tadi var , urun hos guzel ama su siralar xpro kullanmayi dusunuyorum
Peki - ve + yönlerini sırala desem neler dersin teşekkürler bu arada.

Peki - ve + yönlerini sırala desem neler dersin teşekkürler bu arada.
Yani + yönleri şöyle söyleyeyim tek porsiyonunda 5.5gr bcaa 4gr glutamin veriyor bu fiyata gerçekten çok iyi değerlere sahip %95 protein oranı var bu da en az 2000gramdan daha fazla protein demektir. - lerine gelince genelde çevrendeki insanlar toza mesafeli yaklaşıyor , önyargılı konuşuyorlar , bu biraz sinir bozucu olabiliyor, onun dışında negatif yönü yok ama farklı markaları da denemeyi düşünüyorum

Back
Yukarı