Ahmet KUL
Üye
Merhaba arkadaşlar ürünü kullanmaya başlıcam komplex bi protein merak ettiğim değerlerinin karşılığını verebiliyor mu memnunmusunuz ? uzun lafın kısası fikirlerinizi alabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler...
dalga mı geçiyorsun sen ? bişe soruyoruz cins cins cevap veriyorsun ne bu şimdi ?Yani ?![]()
Cins cins cevap vermiyorum. Ne sordugun bile belli degil. Whey, vitargo karışımı dedim, sonuç olarak diyorsunuz, ben de anlamadıgım için yani diye soruyorum. Dalga geçme var mı ?dalga mı geçiyorsun sen ? bişe soruyoruz cins cins cevap veriyorsun ne bu şimdi ?
konunun başlığını dikkatli okuduysan eğer ne karışımı olduğunu sormuyorum kulllanan memnun kaldımı verim aldımı yoksa alamadı mı konunun açılma amacı budurCins cins cevap vermiyorum. Ne sordugun bile belli degil. Whey, vitargo karışımı dedim, sonuç olarak diyorsunuz, ben de anlamadıgım için yani diye soruyorum. Dalga geçme var mı ?
Dogru, ama kullanmadıgım için sadece kompleks protein olmadıgını bilmeni istedimEn başında bunun komplex ve vitargo karışımı olduğunu söyleyip başkasının kullandığını söylesen bence daha iyi olurdu ve ikimizde böyle saçma ve tatsız bi muhabbetin ortasında bulmazdık kendimizi
Amacım kütle yapmak acaba doğru mu ürün olarak yani onu merak ediyorum daha iyi kütle alabilmem lazım en az 5 kiloya oynuyorum şuanAhmet Kul, ben bir donem kullandim hem bahsi gecen urunu hemde marka kalitesi olarak multipower a guvenirim eger karb. Orani senin icin sorun degilse faydali bir urun...
Lg Smart World