MultiPower All-in-One Xplode

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 27 61,4%
  • Orta karar

Votes: 13 29,5%
  • Başarısız

Votes: 4 9,1%

• Total voters
    44

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Kullanım Bilgisi : 250 ml su ile 3 ölçek ( 40 g ) ürünü karıştırınız. Günlük 1-2 servis kullanınız

• 6 çeşit protein içeriği ve Vitargo bir arada
• Whey protein izolesi, Kazein, Süt proteini, Yumurta proteini, Whey protein konsantresi ve Soya protein izolesi
• En iyi emilimi sağlayan protein düzenlemesi ile uzun süreli, etkili kas iyileşmesi ve büyümesi
• Sürekli kaslara enerji sağlayan karbonhidrat karışımı ile bitmeyen enerji depoları.
• % 55 protein , % 34 karbonhidrat, % 2,5 yağ ve temel amino asitler

benimde almayı düşündüğüm post-workout ların başında geliyor :)

40 gr da 14 gr karbonhidrat var gece yatmadan önce olmaz herhalde spor sonrası veya öncesi olabilir gibi geldi bana

bekliyorum

bende bu ürüne sıcak bakmaya başladım eğer kullanıcı yorumları iyi olursa bende alabilirim..heyecanla kullanıcı yorumlarını bekliyorum...

Bende yeni aldım bu ürünü 2 aydır spor yapıyorum.
Hem kütle hemde kas için iyi olduğunu düşünüyorum kullanıp görücez :Dbench_O

Icerığındekı vıtargo dan dolayı post-workout urun. Amıno asıt profılı de olsa ıyı olurdu. Marka ve ıcerıkten dolayı kullanmayı ısteyeceğım bır urun.
evet Erkel bende o yüzden kullanıyorum zaten. Amino asit profili iyi değil ama bcaa yönünden de fena sayılmaz. Amino asidi de extra bir ürün kullanarak almayı düşünüyorum. Eğer varsa aklında olan bir şey paylaşırsan sevinirim...

ilk aldıgım protein di formula 80 mi neydi 500gram posette çilekli almıstım cok güzeldi daha sonra kutuda altım böyle plastık çukulotalı pek begenmedim sahte olabilirdi :S

Weider Premium Whey kullanıyordum önceden sabah kalkınca ve antrenmandan sonra 2 ölçek olmak üzere,şimdi bu ürüne geçtim.Birini antrenmandan sonra alacağım,2.ölçeği ne zaman almamı tavsiye edersiniz ? Anladığım kadarıyla sabah kalkınca almam bu üründe aynı etkiyi yaratmayacak.

Bu ürünü kullanmak istiyorum sizce nasıldır ? Optimum gold whey ile bunun arasında kaldım hangısını tavsiye edersiniz

Ben bugün aldım, faydalı olacak gibime geliyor ama bakıcaz. besın değerlerine bakarsak bence gayet iyi bir ürüne benzıyor

antrenmandan 30 dakıka önce ve antrenmandan cıkar cıkmaz kullanıcam

Son düzenleme:
Bugün ilk kez kullandım ve inanılmaz enerjıktım acıkcası antrenmanda hiç yorulmadım. tadı da harika çileklı almıstım ben :) sıcaklardan dolayı gunde 1 bolge calısıyordum ama bugunkı enerjımden karınla beraber 3 bölge çalıstım

Üründe aldım
sabah whey protein
antremandan önce amino
antremandan sonra xplode
yatmadan önce xplode
yatmadan önce xplode yağlanma yapar mı?

Back
Yukarı