mrb yaş36

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erdinç

Üye
mrb yaşım36 aslında bütün temelim 17-19 yaşaralığındaki vg çalışmam askerden sonraki dönem çok çabuk ve hızlı kilo aldığım için aerobik çalışmaları yaptım tabii aralar ve kötü yaşadığım zamanlar oldu bunun üzerine 30 yaşında geçirdiğim ve aynı anda olmak üzere biri apandisit bide mide operasyonunu ekleyin 3haftadır yeniden evde ağırlık çalışıyorum bar ve dambıllarım var 17 yaşında almıştım bakalım gittiği yere kadar gitsin form tutarak yaşlanmak istiyorum bide aramızda bu endofrini çok seviyorum forumdaki hocalar eksiklerimi söyleyip program yazarlarsa sevinirim

Eklentiler

• DSC00845.jpg
    DSC00845.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 611
  • DSC00846.jpg
    DSC00846.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 588
İlk yorumu ben yapayım kolların çok iyi biaz yag problemin var gobegin yok ama o bolgen brz yaglı gbi geldi bana kilo verirsen guzel olur kolların dikkatimi cekti kilo verdkten sonra hacim doneminde kolların vucuduna gore kalın durucak bnce bu guzel bir ozellk :)

basarılar guzel sporlar...

ön kola özel bir program uyguladınmı yada bilek güreşi ile ugrastınmı kollar gayet güzel ama ön kol farklı calısılmıs gibi duruyor bence gayet basarılı

kollar gayet güzel. sırt ve kanatlar eksik gibi geldi bana bundan sonriki çalışmalarında başarılar

Neden bu kollara bu kadar boyle a$iri bir ilgi var anlamis degilim acikcasi:confused:

Yanlis anlamayin ama vucutunuzda bir sabitlik yok , kollar ve ön kollardan sonra baska bir "kas" grubunuzu ben acikcasi farkedemedim...

Size tavsiyem spor salonuna yazilip evde dumbell calismalarini burakip , TÜM vucutunuzu calismaktir ve evet BACAKLARDA!

Cunki vucutumuzun 50% kas olarak BACAKLARIMIZDIR ve bunlar unutulmamalidir... Vucutunuz daha guzel proportiona girecektir ;) BASARILAR

Neden bu kollara bu kadar boyle a$iri bir ilgi var anlamis degilim acikcasi:confused:

Yanlis anlamayin ama vucutunuzda bir sabitlik yok , kollar ve ön kollardan sonra baska bir "kas" grubunuzu ben acikcasi farkedemedim...

Size tavsiyem spor salonuna yazilip evde dumbell calismalarini burakip , TÜM vucutunuzu calismaktir ve evet BACAKLARDA!

Cunki vucutumuzun 50% kas olarak BACAKLARIMIZDIR ve bunlar unutulmamalidir... Vucutunuz daha guzel proportiona girecektir ;) BASARILAR

Vucuduna göre kolları çok iyi diye söyledik biz. ve demişsin baska bi kas grubu goremedm die bence omuzlarda fena degil ne dersin? thums:

yorum yapan arkadaşlara tş ederim ego olarak anlaşılmasın ama doğru bi fikir versin diye soğuk çekilmiş fotoğraflardır kilo fazlam olduğu kanatlarla bence göhüslerinbiraz zayıf kaldığı aşikar yalnız genelinde sırtımın iyi olduğunu düşünüyorum herkese iyi çalışmalar

büyük kas gruplarını geliştirecek şekilde antrenman yapman gerekir diye düşünüyorum. basit ama etkili hareketler. forumdaki antrenman konularını iyice incelersen evde yapılabilecek hareketlerin yazıldığı programlar var. barbell + dumbell + ayarlı bench sehpası varsa tüm vücudunu çalıştırabilecek hareketleri uygulayablirsin. kendi uyguladığım programı aşağıya yazıyorum belki sana bir fikir verebilir. kolay gelsin.

1. gün

bench press
dumbell fly
inc. dumbell bench press
pullover

barbell biceps curl
dumbell hammer curl veya cons. curl

bir gün dinlenme

2. gün

barbell full squat
deadlift
leg curl
kalf
barbell rowing

1 gün dinlenme

3. gün

barbell neck press
lat. raise
dumbell shrug

dumbell tricep ext.
barbell lying triceps
dumbell kick back

1 gün dinlenme sonra baştan rotasyona devam.

kollarım beğenildiği için sevindim ama yeterince iyi değil biraz daha yükseltmem gerekiyo şu an 44cm ön kol için yorumuna tş ederim bruce askerden önce baya bi çalıştım köyde kuyuya kova salar gıdım gıdım çekerdim ancak yinede bana kalırsa bar curl ve dambıl curl lerde istem dışıda olsa bi,leklerimi fazla kırıyorum bazen önkollarım fazla kandan resmen tutuluyo buda bi sebep olabilir

yorum yapan arkadaşlara tş ederim ego olarak anlaşılmasın ama doğru bi fikir versin diye soğuk çekilmiş fotoğraflardır kilo fazlam olduğu kanatlarla bence göhüslerinbiraz zayıf kaldığı aşikar yalnız genelinde sırtımın iyi olduğunu düşünüyorum herkese iyi çalışmalar

Yanlis anlama dostum ama sirtinin genisligi ve $i$kinligi iyi degil , sirt icin hangi hareketleri yapiyorsun?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:37 ----------

Vucuduna göre kolları çok iyi diye söyledik biz. ve demişsin baska bi kas grubu goremedm die bence omuzlarda fena degil ne dersin? thums:

Fena degil yetmiyor iste , iyi ve proportionda olmasi gerek, kollar ve ön kollar cok kucuk kas grublari olmasina ragmen en buyuk kas grublarini sollami$ fark atmi$ :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:39 ----------

büyük kas gruplarını geliştirecek şekilde antrenman yapman gerekir diye düşünüyorum. basit ama etkili hareketler. forumdaki antrenman konularını iyice incelersen evde yapılabilecek hareketlerin yazıldığı programlar var. barbell + dumbell + ayarlı bench sehpası varsa tüm vücudunu çalıştırabilecek hareketleri uygulayablirsin. kendi uyguladığım programı aşağıya yazıyorum belki sana bir fikir verebilir. kolay gelsin.

1. gün

bench press
dumbell fly
inc. dumbell bench press
pullover

barbell biceps curl
dumbell hammer curl veya cons. curl

bir gün dinlenme

2. gün

barbell full squat
deadlift
leg curl
kalf
barbell rowing

1 gün dinlenme

3. gün

barbell neck press
lat. raise
dumbell shrug

dumbell tricep ext.
barbell lying triceps
dumbell kick back

1 gün dinlenme sonra baştan rotasyona devam.

Sirt calisman nerde dostum?

deadlift ve barbell rowing'i görmedin galiba. :) fazla açıklama yazmadım. pazar günleri sabah koru'ya yürüyüşe gidiyorum. orada barfiks imkanı var 4 set barfiks yapıyorum.

deadlift ve barbell rowing'i görmedin galiba. :) fazla açıklama yazmadım. pazar günleri sabah koru'ya yürüyüşe gidiyorum. orada barfiks imkanı var 4 set barfiks yapıyorum.

Ya gormesine gordumde dostum :) ben yerinde olsam sirt calismama 2hareket daha eklerdim ve ayrica cok onemlii sirt calismami ve bacak calismami ayri gunlerde yapardim ;)

Ya gormesine gordumde dostum :) ben yerinde olsam sirt calismama 2hareket daha eklerdim ve ayrica cok onemlii sirt calismami ve bacak calismami ayri gunlerde yapardim ;)

ilgine teşekkür ederim. ben çeşitli kombinasyonları devamlı denerim , bir aydan beri bu programı uyguluyorum. ayrıca bacak ve sırt çalışmasını özellikle aynı gün yapıyorum. bunun sebebi de squat + deadlift'i ard arda yapmak ve vücudun yaklaşık tüm kaslarını üst üste çalıştırmak. spor odama barfiks demiri yapacağım. onu halledince pazar günleri koruda yaptığım 4 set barfiks hareketini de sırt hareketleri gününe ekleyeceğim.

"2 hareket daha eklerim " demişsin. hangi hareketleri ekleyebileceğimi de yazsan daha iyi olurdu.

ilgine teşekkür ederim. ben çeşitli kombinasyonları devamlı denerim , bir aydan beri bu programı uyguluyorum. ayrıca bacak ve sırt çalışmasını özellikle aynı gün yapıyorum. bunun sebebi de squat + deadlift'i ard arda yapmak ve vücudun yaklaşık tüm kaslarını üst üste çalıştırmak. spor odama barfiks demiri yapacağım. onu halledince pazar günleri koruda yaptığım 4 set barfiks hareketini de sırt hareketleri gününe ekleyeceğim.

"2 hareket daha eklerim " demişsin. hangi hareketleri ekleyebileceğimi de yazsan daha iyi olurdu.

Rica ederim dostum... :)
Ya simdi neden ayirirsan daha iyi olur dedim? Cunki bildigimiz gibi once bacak olmak uzere ve sonra sirt vucutumuzun en buyuk "kas" gruplaridir ve bunlari yormak o kadarda kolay degil, sirt ve ozellikle bacak calismalari cok guc ve ilgi isterler... Ondan dolayi bacak + sirt ayni anda alirsak calismamiz cok cok uzun surebilir... Cok uzun sureli calismakta pek akilca dolu bisey olmadigina gore , ayirmak en faydali secim;)
Tabiki calisma programini "zamandan" "zamana" degistirebilirsin hatta degistirmeniz cok onemli yeni vibration saglamak icin kaslara , AMA bacak + sirt haric...

Sirtiniz icin farkli farkli ve degisik degisik hareketler oldugu icin ornek vermemistim, ama ornek olarak en baba hareketleri veriyim ben size ;)

-Chin/Pull ups "wide/close" grip
-Barbell Row
-Dumbell Row
-T bar Row

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Eger sadece sizin resimlerinizin gosterildigi, kendinize ait bir baslik istiyorsaniz resim ekleme kurallarina uymaniz zorunludur. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız.

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı