gqn
Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba.
2009 Senesinde bu siteye üye olmuşum , yıllar sonra tekrar giriş yaptım.
Yaşam biçimim olan vücut geliştirme sporunu yaklaşık 8 sene boyunca yaptım.
Öyle bir yaptım ki , haftanın 7 günü , 39 derece ateşim varken bile salon gittim.
Benim için antremansız geçen gün boşa gitmiş bir gündü.
Fakat bi arkadaşla tanıştım , beni gece hayatına sürükledi, alkol kadın kız derken antreman haftada 5 güne düştü.
Ardından bu pırıltılı ve yalancı yaşantı benim çok hoşuma gitti.Alkol alımını artık her güne çıkardım , ve yaşam biçimim olan vücut geliştirme sporunu bıraktım.
Kısa sürede 90 kilodan 130 KG a çıktım.
son 1 yıldır insan içine çıkamıyorum.
Alkolden bir türlü vazgeçemiyorum. Bu spora deliler gibi dönüş yapmak istiyorum , fakat bir türlü gerekli motivasyonu kendimde bulamıyorum.
Bi ara spor salonuna kayıt yaptırdım , 1 yıllık ücretini peşin verdim , koskoca 1 yılda toplamda 3 kez ya gittim ya gitmedim..
Ne yapmam gerek , nereden tekrar başlamalıyım hiç bir fikrim yok.Yaşım 34 oldu.
Ne yapacağımı bilemiyorum , bu durum beni depresyone sokuyor.Sokağa dahi çıkamıyorum.
Tavsiyeleriniz benim için altın niteliğinde olacaktır arkadaşlar.
Uzun süre bu spora ara verip sonra tekrar dönüş yapan arakdaşlar , bu işin sırrı nedir.
2009 Senesinde bu siteye üye olmuşum , yıllar sonra tekrar giriş yaptım.
Yaşam biçimim olan vücut geliştirme sporunu yaklaşık 8 sene boyunca yaptım.
Öyle bir yaptım ki , haftanın 7 günü , 39 derece ateşim varken bile salon gittim.
Benim için antremansız geçen gün boşa gitmiş bir gündü.
Fakat bi arkadaşla tanıştım , beni gece hayatına sürükledi, alkol kadın kız derken antreman haftada 5 güne düştü.
Ardından bu pırıltılı ve yalancı yaşantı benim çok hoşuma gitti.Alkol alımını artık her güne çıkardım , ve yaşam biçimim olan vücut geliştirme sporunu bıraktım.
Kısa sürede 90 kilodan 130 KG a çıktım.
son 1 yıldır insan içine çıkamıyorum.
Alkolden bir türlü vazgeçemiyorum. Bu spora deliler gibi dönüş yapmak istiyorum , fakat bir türlü gerekli motivasyonu kendimde bulamıyorum.
Bi ara spor salonuna kayıt yaptırdım , 1 yıllık ücretini peşin verdim , koskoca 1 yılda toplamda 3 kez ya gittim ya gitmedim..
Ne yapmam gerek , nereden tekrar başlamalıyım hiç bir fikrim yok.Yaşım 34 oldu.
Ne yapacağımı bilemiyorum , bu durum beni depresyone sokuyor.Sokağa dahi çıkamıyorum.
Tavsiyeleriniz benim için altın niteliğinde olacaktır arkadaşlar.
Uzun süre bu spora ara verip sonra tekrar dönüş yapan arakdaşlar , bu işin sırrı nedir.