Magic2Melody

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 15 Boy:168 yorumlarınızı bekliyorum arkaşlar, profesyonel olarak hiç ilgilenmedim body ile bi aralar profesyonel futbol oynadım 12-14 yaş arası şuan basket oynuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Vucut gelistirme ile hic ugrasmamizsin ne gibi elestiri yapabilirizki ?

Bide aklima takildi, 12-14 yas arasinda nasil profesyonel futbol oynadin?

arkadaşlar haklı bence lütfen forumumuzu yalnızca bb için kullanalım. Bikere bb yapmayanlar ve yapmayı düşünmeyenler bence kullanmaması daha iyi. Yanlışsam lütfen beni uyarın...

Massivend dedi:
Bide aklima takildi, 12-14 yas arasinda nasil profesyonel futbol oynadin?
Ankaragücü alt yapısında as oynuyordum...

Arkdaşlar ilgilenmedim derken profesyonel ilgilenmedim dedim, ama günde MUTLAKA 10 kg dambıl ile 10dk çalışıyorum sonra 30 mekik yapıp bitirorum, eğer bu ilgilenmemekse...

ooo sen daha 10 fırın ekmek yemen lazım hocam bu resmi koyarken hiç düşünmedinmi yahuuu yapmayın böle şeyler :D neyseee yogutulman lazım daha cokkkk :D

bb

magic2melody dedi:
Coleman dedi:
ooo sen daha 10 fırın ekmek yemen lazım hocam bu resmi koyarken hiç düşünmedinmi yahuuu yapmayın böle şeyler :D neyseee yogutulman lazım daha cokkkk :D

haklısın az dostum ama 90 doğumlu biri için o kdr da kötü değil bence
:p

aslında sporunn iyisi kötüsü yoktur ama burası bb forumu konu dışı bence...

Re: bb

valla futbol oynadığın için bacaklarda ufak bir gelişim olmuş ama diğer yerlerde hiç bir şey yok vg sporundan uzak olduğun belli ama senin için geç değil tabi daha yaşın müsait tam iyi yaştasın istersen eğer başlayabilirsin ama bence birazda reklam amaçlı kullanmışsın burayı gibime geliyor

değiştiririz aga sorun değil

eyvallah hallederiz bu nasıl daha değiştirmem ona göre hepsi büyük

:arrow: rica ederim :)

Arkadaşımızda henüz body building vücudu yok.O da her spor sever gibi azimle bu sporda başarılı olabilir.Arkadaşın reklam için bu foruma katıldığını düşünmüyorum.Forumda bulunduğu için teşekkür ederim.Başarılar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı