Lokantalardaki tavuk şiş kuzu şişler hakkında

kafama takılan bazı sorunlar var ve forumda arama yaptım sorularımın cevabını bulamadım.
birçok arkadaşa yardım olucak diyede düşünüyorum bu konunun.

body yapan kişilerin protein ihtiyacını karşılaması için tavuk haşlama kuzu haşlama gibi şeyler öneriliyor.bende bunları evde yiyemediğimden dolayı
antremanlardan sonra lokontaya gidip tavuk şiş yada kuzu şiş yemeyi tercih ediyorum ızgarada yapılıyor bildiğiniz gibi sizce evde yapılan tavuk haşlamanın verdiği faydayı lokantada yediğimden karşılayabilirmiyim? yani arada fark varmıdır?

yediğim yerde tavuk şişin yada kuzu şişin yanında pilav salata ezme peynir tereyağ ve de tabiki de lavaş :) kilom 66 zaten kilo için 70 de durdurmayı düşünüyorum

bide sucuk ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz protein açısından?

tavuk şiş+pilav lezzet olarak birşey söylemeye gerek yok ztn :) içerik açısındanda gayet zenginler protein karbo deposu

aynen öyle lezzet olarak süperde
işte evdeki tavuk haşlamanın yerini tutar mı?
eğer fazla fark yoksa aynen yemeye devam edicem.
bu arada flexor ve onun gibi forumda bilgili kişileri görüşlerini merak ediyorum

Son düzenleme:
tavuk için sadece tazelik kıstas olabilir senin için oda sende aynı yerden tedarik edersiniz.

tavuk çabuk bozulan bir besindir. 2 saat dışarıda beklesin bakteriler dünya kurar üzerinde XD

haşlama için suyu ile birlikte tüket.

şişteyse cok fazla sorun olcağını düşünmüyorum.sonuçta gittiğin yer bir işletme ve işletmenin amçalarından biri de kar elde etmek.en ucuz tavuk en ucuz yağ vsvs...evdekiyle karşılaştırılmaz

şişteyse cok fazla sorun olcağını düşünmüyorum.sonuçta gittiğin yer bir işletme ve işletmenin amçalarından biri de kar elde etmek.en ucuz tavuk en ucuz yağ vsvs...evdekiyle karşılaştırılmaz

Gayet sorunsuz bir şekilde tüketebilirsiniz. Ancak bu tarz lokantalarda bu tarz urunler cok yağlı oluyor.

Bunyenize fazla yağ sokmamak adına, tavuk sisin yada kuzu sisin uzerindeki yağı peçeteye emdirerek tuketmeniz sizin faydanıza olur.

Bu tarz kızarmış besinlerin yağını azaltmanın en kolay yolu, peçeteye emdirdikten sonra tuketmektir.

açıkcası gittiğim yer temiz bi yer etleri felan da taze yağıda kötü bi yağ olcağını sanmıyorum. sucuk hakkında düşünceleriniz neler acaba

bence disaridaki köfte haric kuzu sis tavuk haslama yenilebilir köfteye ne kattiklari belli deil

Ben mesela okuldan kofte ekmek seklınde kofte yedım bı kere ıcınde sadece pırınc gıbı bısey vardı..Bulamac gıbı..Bıtırmedım attım hatta..
Onun ıcın kofte vs yerıne en ıyısı dısarda tavukla yapılan besınlerı tercıh etmek bence..

en iyisi işlenmiş etlerden uzak durmak (örn;sucuk,salam,sosis...) etin orjinal hali daha sağlıklı ve besleyicidir.Ayrıca işlenmiş etlerdeki yağ oranları daha fazladır

Back
Yukarı