Doğrudur, bu şekilde bulunabiliyor.
Ben şu an kullanıyorum. Kutuyu bitirmeme 2-3 gün kaldı. Yorumlarımı aktarıyım.
Öyle aman aman bir fark yaratmadı. Ekstra olarak ne kazandırdı derseniz, idmanlarda daha iyi konsantre oldum. Özellikle kardio seanslarında süreyi uzattım ve enerjim daha yüksekti. Kolay kolay tükenmiyorsunuz. Tabi bu büyük oranda kafeinin özelliği. Zaten bir çok yağ yakıcı ürünün içerisindeki en etkili madde kafein oluyor. Buna ek olarak yohimbine ve yeşil çay özütü gibi birşey daha var sanırım içerisinde.
Sadece ilk gün başlar başlamaz antrenman yaptım. Hafif çarpıntı yaptı. Çünkü öncesinden bu döneme hazırlık için kafeini tamamen kesmiştim. Onun haricinde 1 ay boyunca hiçbir şey yaşamadım. Genel olarak fazla terletiyor ve idrar söktürüyor. Yani vücuttan çok su attığı gerçekten doğruymuş.
Tam olarak hatırlamıyorum ama 130TL gibi bir fiyata aldım sanırım. Değer mi derseniz, kişiye kalmış. 1 kutu kafein tableti alıp, yanında da bol yeşil çay tüketirsem aynı etkiyi yakalarım diye tahmin ediyorum. Ama yani içeriğindeki ürünleri ayrı ayrı almaya kalksanız bu üründen günde 2 tablet içmek kadar pratik olmuyor. O yüzden artılar, eksiler satın alacak kişinin ihtiyacına göre değerlendirilmeli.