l-carnitine bende yan etki yaptı

Arkadaşlar definisyon dönemindeyim l-carnitine denemek istedim. Antremandan önce 2000mg alıyorum. İlk antremanımdan sonra yaklaşık 1 saat başım ağrıdı.
Alışma dönemidir diye düşünüm aldırmadım devam ettim. Daha sonraki antremanlarımdan sonra gözüm kararmaya başladı ama halsizliğim fln yok şeker düşmesi değil muhtemelen. Birde l-carnitine içtikten sonra mide bulantısı başladı. Bu sadece bende olan bir şey mi yoksa sizin de başınıza geldi mi ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Çok ilginç. Ben ilk karnitimi aldığımda direk 3300 mg olandan başlamıştım.Hiç sorun yaşamadım.Karnitinin ciddi yan etkisi yoktur.Hatta kalp krizine karşı doktorlar hastalarına verirler

bu karnitinin kendi yan etkisi değil, dolaylı yoldan yan etkisi. beslenmene bağlı olarak şeker veya tansiyon dengesizliği gibi gözüküyor bu anlattıkların.

bu karnitinin kendi yan etkisi değil, dolaylı yoldan yan etkisi. beslenmene bağlı olarak şeker veya tansiyon dengesizliği gibi gözüküyor bu anlattıkların.

Şeker deilde tansiyon olabilir çünkü genelde bacak gününde oluyor bu saydıklarım bacağıda baya ağır çalışırım peki ne yapmak gerek bunun önüne geçmek için?

Back
Yukarı