Lütfen Yardım ! :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xxxcem

Üye
S.a
yaşım 18 - kilom 84 - boy 1.75
yaklasık 6-7 senelık bi kilo problemim var .Hastaneye gidip doktora başvurmak istemiştim fakat 7.15 de 100 hastası doluyormuş.(hastane 7 de açılıyor 50 sabah -50 öğleden sonra bakıyormuş ve aynı branştan başka bi doktor yok.2 kez denedim tartıştım hasta kabul ile bi dahada gitmedim)

Şimdi sabahları 45 dakika tempolu yürüyüş ve koşu yapıyorum , yoruldugumda yürüyorum yani toplam 45 dk sürüyor.Günde 1 saat falan yürüyorum sabahki dışında 2 ltden az su içmiyorum .

Pc başında geçio zamanım , ben hareketsizlikten dolayı kilo veremediğimi düşünüyorum.Ama sayenizde gelicek yorumlara tavsiyelere eksiksiz yerine getiricem
Benim için güzel yorumlarınızı bekliyorum.Diyet listesi olabilir spor , hareket olabilir.Teşekkürler şimdiden...

doktorla hastaneyle uğraşıcağına salonla uğraşsaydın şimdiye kilo vermeye başlamıştın, git güzel bi salona yazıl, güzel çalışma ve diyet yaparsan ayda 4 kilo verebilirsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı