Lütfen yardım, sizce bu durumda protein tozu bozulur mu?

Merhabalar,

İzmir'den bolu iline deplasman için gideceğiz sporcuyum.
Ancak yanımda protein tozlarımıda götürmek istiyorum çantanın içerisinde sıcaktan tozlar bozulmaz değil mi?
Daha önce çantamda 4 saat boyunca protein tozu bırakmıştım çantayı açtığımdaysa iğrenç bir kokuyla karşılaştım.

Bu yol'da 10 saat sürecek. Sizce bozulur mu? Aman ölüp kalmayalımda deplasmana çıkıyoruz bide :P

Merhabalar,

İzmir'den bolu iline deplasman için gideceğiz sporcuyum.
Ancak yanımda protein tozlarımıda götürmek istiyorum çantanın içerisinde sıcaktan tozlar bozulmaz değil mi?
Daha önce çantamda 4 saat boyunca protein tozu bırakmıştım çantayı açtığımdaysa iğrenç bir kokuyla karşılaştım.

Bu yol'da 10 saat sürecek. Sizce bozulur mu? Aman ölüp kalmayalımda deplasmana çıkıyoruz bide [emoji14]
Başarılar dilerim öncelikle. Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yazları hep oda sıcaklığında durur tozlarım hiç bir sıkıntı yaşamadım yıllardır. Suyla karıştırıp beklettiğinizde kokabilir.

Protein tozunu nasıl evde , oda sıcaklığında güneş görmiyen yerde tutuyorsanız.Gittiğiniz yerde , otobüste bırakıcaksanız çantanızı veya odaya koyucaksanız , çantanızı otobüsteyse cam kenarında bırakıp güneşin vurucağı bir yere koymayın.Gerisinde birşey olmaz.

Suyla karistirmadigin surece birsey olmaz sonucta bu tozlar fabrikadan tuketiciye ulasana kadar da benzer hatta daha kotu sartlarda bulunuyor

Back
Yukarı