ben yaklaşık 2 aydır yakın mücadele sporuyla ilgileniyorum kum torbasında bb deki gibi büyük kaslardan cok ince olan beyaz kaslar calışıyortm saol kardeşpeki etkilediği belli kas grubu varmı yoksa sadece insana çeviklik mi kazandırır?
ben yaklaşık 2 aydır yakın mücadele sporuyla ilgileniyorum kum torbasında bb deki gibi büyük kaslardan cok ince olan beyaz kaslar calışıyor
bir de kum torbasını aldımı kendimi yaptımı
yaptıysan nasıl yaptın ve kac kg
ben yaklaşık 2 aydır yakın mücadele sporuyla ilgileniyorum kum torbasında bb deki gibi büyük kaslardan cok ince olan beyaz kaslar calışıyor
bir de kum torbasını aldımı kendimi yaptımı
yaptıysan nasıl yaptın ve kac kg
>>> Kum torbasında Çalışabileceğin en rahat Yumruk Kroşelerdir... Bunun Yanında düz Yumruğuda Rahatlıkla Çalışabilirsin Fakat Aparkat ÇalışamazsınTorbayı Yumruklarken Duruşuna Ve gardına dikkat et sanki karşındaki Bir rakipmiş gibi Çalışabilirsin
Eğer Kum Torban Yeterince uzun ve Büyükse yani torban 75kg-90kg arası ise Push Kick-Low kick-middle kick-high kick de çalışabilirsin fakat Balta Tekme Çalışamazsın
Yinede Kum Torbası olması güzel
![]()
Pardon ama bende push kick low kick çalışıyorum biraz anlarımdafakat 90kg kum torbası ben hiç hayatımda görmedim bi resmi felan varsa koyabilirmisin yada linki çok merak ettimde
![]()
bizim solonda 95 kg lik var link değil fotograf atarım birazdanPardon ama bende push kick low kick çalışıyorum biraz anlarımdafakat 90kg kum torbası ben hiç hayatımda görmedim bi resmi felan varsa koyabilirmisin yada linki çok merak ettimde
![]()