kuşluk?(ana sayfadaki tavuk)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan deep_fly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deep_fly

Üye
ana sayfadan aldığım bilgilere göre tavuktaki taşlıkta 3 gr yağa karşılık 30 gr protein belirtiliyo(100 gr)buda gerçekten iyi.
taşlık tüketen var mı?hocalardan yardım:)
 

Eklentiler

  • tavukdgr.gif
    tavukdgr.gif
    38,8 KB · Görüntüleme: 5.978
ben orası tavugun neresi tam cözemedim bunu alırken taşlık diyemi alıyosun kasaptan deepfly ?
 
ben taşlığını değilde daha çok tavuğun ciğerini severim onda ne kadar protein var
 
taşlık ayrıca satılıyor ama sert oluyor. kolesterol değeri de yüksek bonatschi'nin belirttiği gibi. pişirme yöntemlerini bilenler paylaşırsa deneriz yine de.
 
artik düdüklü tencereyle eküri oldum zaten:) basıyorum içine:) bi de bi sorum olucaktı,çiğ yumurta galiba vucuttan atılıyo,pek, b, 10-20 tane yumurtayı düdüklü tencerede kaynatsam sonra dolaba koysam protein değerini etkiler mi?iyi pişmiş yumurta daha mı çok tok tutar?
 
artik düdüklü tencereyle eküri oldum zaten:) basıyorum içine:) bi de bi sorum olucaktı,çiğ yumurta galiba vucuttan atılıyo,pek, b, 10-20 tane yumurtayı düdüklü tencerede kaynatsam sonra dolaba koysam protein değerini etkiler mi?iyi pişmiş yumurta daha mı çok tok tutar?

dolapta protein değerlerini kaybedermi bilemicem ama iyi pişmiş yumurtanın daha tok tuttuğunu okumuştum
 
Bi ara protein içeiği ve minarel içeriği zenginliğinden dolayı ciğer yiyordum ama daha sonra içeriğine baktım ki çok yüksek oranda kolesterol ve zehirlercesine A vitamini içeriyor. Burdan çıkardığım sonuç sakatatların çok sağlıklı olmadığı ve sürekli yemeye uygun olmadığıdır.

http://www.acaloriecounter.com/food/chicken-liver-all-classes-cooked-pan-fried

saygılar...
 
Back
Yukarı