Malkockose
Üye
beyler futbol oynuyorum hangi ürünü almalıyım yardımcı olun lütfen yaş 17.
evet hocam futbol ynuyorum vitargo alıcam buyuk ihtimalle. hangisini alayimGrenade derken ? Pre workout ürününü mü kastediyorsun?
hocam suanda mp assault kullanıyorum efsane memnunum ama bitiyo az kaldı ürünü bulamıyorum.Dostum preworkout ürün almanı öneririm. Ya C4 yada FA Napalm al. Güç ve enerji istiyosan bu ikisi işini görür. Bu ikisi de çok iyi ürünler.
Ben assaulttan hiç mi hiç memnun kalmamıştım açıkçası. Sana tavsiyem al bi Napalm dene. Teşekkür edeceksin sonrasında emin olh
hocam suanda mp assault kullanıyorum efsane memnunum ama bitiyo az kaldı ürünü bulamıyorum.
kalbi falan zorlamaz dimi malum nefes önemli bizim içinBen assaulttan hiç mi hiç memnun kalmamıştım açıkçası. Sana tavsiyem al bi Napalm dene. Teşekkür edeceksin sonrasında emin ol![]()
kalbi falan zorlamaz dimi malum nefes önemli bizim içinBen assaulttan hiç mi hiç memnun kalmamıştım açıkçası. Sana tavsiyem al bi Napalm dene. Teşekkür edeceksin sonrasında emin ol![]()
Kalple ilgili problem yaşayacağını zannetmiyorum kardeşim assault kullanıyomuşsun sonuçtakalbi falan zorlamaz dimi malum nefes önemli bizim için[DOUBLEPOST=1462448673][/DOUBLEPOST]
kalbi falan zorlamaz dimi malum nefes önemli bizim için![]()
hocam kreatin mi vitargo mu ?Futbol için ağırlık çalışmanın da faydası olur. Body değil de, powerlifting...
Şu yazıyı da okumanı tavsiye ederim(eğer okumadıysan)
http://www.kasvekuvvet.net/futbolcular-neden-kreatin-kullanmali.html