cross
Üye
merhaba sayın forum yazarları. Bu sporu 6 aydır yapıyorum araya hastalıklar ve bi takım istenmeyen şeyler girdi tam istediğim etkiyi alamadım. Şimdi sorum creatin olacak. Forumda da araştırdım ve şöyle bir bilgi buldum
"Doktor Jim King, 18 yaşından küçük
bireyler üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, kreatinin kalıcı hasar
bırakabilecek kas yırtılmalarına yol
açması nedeni ile 18 yaşından
küçüklere, kreatinden uzak
durmalarını öneriyor.
*Kaynak;Mens Health"
Eğer 18 yaş altının kullanmamasının sebebi bu ise çok geçerli bir sebep değil. Creatini 1 ay boyunca kullanmak istiyorum. Bu sırada bulkta olacağım tabi. Sonra da definasyona gireceğim nasipse. Yaşım 17 creatine kullanmam vücuttaki üretim merkezini bloke eder mi ilerki zamanlarda diye düşünüyorum.
Creatini daha çok güç artışı için istiyorum aynı etkiyi verecek diğer ürünlerin de zararı olabilir mi?
Iyi forumlar...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:56 ----------
up up up
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:06 ----------
up up uphttps://www.bodyforumtr.com/vbforum/ up
"Doktor Jim King, 18 yaşından küçük
bireyler üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, kreatinin kalıcı hasar
bırakabilecek kas yırtılmalarına yol
açması nedeni ile 18 yaşından
küçüklere, kreatinden uzak
durmalarını öneriyor.
*Kaynak;Mens Health"
Eğer 18 yaş altının kullanmamasının sebebi bu ise çok geçerli bir sebep değil. Creatini 1 ay boyunca kullanmak istiyorum. Bu sırada bulkta olacağım tabi. Sonra da definasyona gireceğim nasipse. Yaşım 17 creatine kullanmam vücuttaki üretim merkezini bloke eder mi ilerki zamanlarda diye düşünüyorum.
Creatini daha çok güç artışı için istiyorum aynı etkiyi verecek diğer ürünlerin de zararı olabilir mi?
Iyi forumlar...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:56 ----------
up up up
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:06 ----------
up up uphttps://www.bodyforumtr.com/vbforum/ up