Kreatin-Bcaa-Glutamin---Aminoasit

Arkadaşlar herkese iyi günler hepinize bir sorum var 1 yıldır fitness yapıyorum ve bu sene hepsi weider olmak üzere kreatin-glutamin-bcaa-whey protein tozu aldım ama bazı sorduğum hocalar ekstradan amino asitte almam gerektiğini söyledi 3050 ultra amino gibi sizce gerçekten gereklimidir? Çok teşekkür ederim

Beslenme düzenin varmıydı? Ne kadar kırmızı et yiyorsun?

sabahları 6 yumurta öğlen tavuk spor öncesi makarna spor sonrası 350 gr et şeklinde besleniyorum düzenli olarak balıkta tüketiyorum

Bu yazdıkların tamamı değil heralde?

Oncelikle ben supplementlere karsi biri degilim fakat her seyi butur ek besinlerden karsilamayi uygun bulmuyorum. Mesela kirmizi et ve yumurta yiyorsan amino asite ihtiyacin yok. Bcaa ve glutaminede inan hic ihtiyacin yok. Ayrica podyum yarismacilarinin supplement kullanmadiklarinida belirtmek isterim bircogunun

Tonla supplemente para verecegine en kaliteli eti ve peyniri yersen sana daha cok faydasi olur. Ama birturlu alman gereken proteini alamiyosan wheyi oneririm.

Oncelikle ben supplementlere karsi biri degilim fakat her seyi butur ek besinlerden karsilamayi uygun bulmuyorum. Mesela kirmizi et ve yumurta yiyorsan amino asite ihtiyacin yok. Bcaa ve glutaminede inan hic ihtiyacin yok. Ayrica podyum yarismacilarinin supplement kullanmadiklarinida belirtmek isterim bircogunun
podyuma çıkan her yarışmacı kesinlikle bir steroid türevi kullanır bro burada cahilce yorumlar yapmayın lütfen

podyuma çıkan her yarışmacı kesinlikle bir steroid türevi kullanır bro burada cahilce yorumlar yapmayın lütfen
Adam takviye besin demiş ortada steroidle ilgili bir mevzu yok.

Podyumdakilerin cogu streoid kullanilir ve streoidin etkisini gorebilmek icinde kaliteli et,tavuk ve balik yerler supplement kullanmadiklarini kendileri soylerler zaten[DOUBLEPOST=1442926395][/DOUBLEPOST]Ama etki olarak kreatin ve whey seni ileri tasir.

Back
Yukarı