Kreatin Çokmu Zararlı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sawtain
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sawtain

Üye
salona haftada 3 kez gidiyorum Salı Perş Cmts ,Kreatini haftada 4 kez alıyorum yani Salı Perş Cuma Cmts , 5gr[1tepeleme çay kaşısı] suyla karıştırarak alıyorum
kreatin aldığım günlerdede 3 lt su içiyorum.

Kreatin kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu yükleme felan yapmadım gereksiz felan denildiği için.
Yukarda yazdıklarımda bi yanlış yoksa asıl sorularım şunlar ;
kreatine ara verme olayını kac haftada bir yapılmalıdır ilk defa kullanan birisi için 4 hafta ile 6 hafta diyen kişilerin çok olduğunu gördüm ben 1 hafta kullandım 4 kere 3 hafta daha kullanıp 1 hafta aramı vermem gerekiyor aydınlatırsanız sevinirim.

Abicim yaşım 14 11 aydır bu sporu yapıyorum daha 14e yeni giricem 7 ay önce kullandım simdi 2 aydır yine kullanıyorum sağlık testide yaptırdım hic birseyim yok doktor hatta çok su itiğin için böbreğin çok sağıklı dedi 1 ay kullanıp 1-2 hafta ara verebilirsin spordan sonra 1 tepeleme çay kaşığı 5 gr kullanılıyor hergün kullancaksın spor yapmadığın günler sabah iceceksin[DOUBLEPOST=1459682618][/DOUBLEPOST]
Abicim yaşım 14 11 aydır bu sporu yapıyorum daha 14e yeni giricem 7 ay önce kullandım simdi 2 aydır yine kullanıyorum sağlık testide yaptırdım hic birseyim yok doktor hatta çok su itiğin için böbreğin çok sağıklı dedi 1 ay kullanıp 1-2 hafta ara verebilirsin spordan sonra 1 tepeleme çay kaşığı 5 gr kullanılıyor hergün kullancaksın spor yapmadığın günler sabah iceceksin
bu arada hep günlük 3.5-4 litre su ictim

Abicim yaşım 14 11 aydır bu sporu yapıyorum daha 14e yeni giricem 7 ay önce kullandım simdi 2 aydır yine kullanıyorum sağlık testide yaptırdım hic birseyim yok doktor hatta çok su itiğin için böbreğin çok sağıklı dedi 1 ay kullanıp 1-2 hafta ara verebilirsin spordan sonra 1 tepeleme çay kaşığı 5 gr kullanılıyor hergün kullancaksın spor yapmadığın günler sabah iceceksin[DOUBLEPOST=1459682618][/DOUBLEPOST]

antremandan sonra whey tozla karıştırıp alsak sıkıntı olurmu? ben 1 ölçek whey protein tozuna 5 gr kreatin atıp 500 ml su ile shakerda karıştırarak içiyorum doğrumudur peki

Neden hergün tüketmedigini anlamadıgım kreatininden verim alman için hergün düzenli aynı saatte 3-5gr alman lazım.[DOUBLEPOST=1459687203][/DOUBLEPOST]
Saglık testi dediğin şey nedir ? İdrar ve kan testimi ?

Neden hergün tüketmedigini anlamadıgım kreatininden verim alman için hergün düzenli aynı saatte 3-5gr alman lazım.[DOUBLEPOST=1459687203][/DOUBLEPOST]
Saglık testi dediğin şey nedir ? İdrar ve kan testimi ?
Hergün almaya başlıyorum o zaman teşekkürler.

Kreatini su ve antremandan sonra sade ic proteinle karıştırma
Bütün testleri karaciğer,kalp,damar,böbrek tep sıkıntım bulking yaptığım için karbonhidratı çok tüketiyorum akraciğer enzimlerim yükselmiş onda da sıkıntı yok

Back
Yukarı