Jacob
Üye
Size kendimden yola çıkarak kilo vermek hakkında bir kaç şey tavsiye edicem. Ben 1.92 boyundayım ve 70-75 kiloyum. Ne yaptıysam kilo alamadım. Başta az yememe bağladılar ama alakası olmadığı ortaya çıktı. Neden alamıyordum; metabolizmam çok fazla hızlıydı. Kilo almak için metabolizmamı yavaşlatma yöntemi aradım; ama böyle birşeyin olmadığı ortaya çıktı; ama hızlandırmak bir ihtimal mümkün. Metabolizma vücudun hareketliliği,enerjikliği sayılabilir. Ben kendimden örnek vererek gidiyorum. Neler yapıyorum hareket olarak. Mesela koltukta,sandalyede,okulda sırada vs. otururken asla duramam. En ciddi,dikkatli anımda bile illa ayağımı,bacağımı sallarım. Ayrıca evde bazen enerjim çoğalır, odama çekilip şnav çekmeye başlarım, boş boş spor hareketleri yaparım. Metabolizmanızın hızlı olduğunu farketmeniz zaten basit. Ufak tefek şeyler için yok şunu yapamam, ya da arkadaşınız gel gezelim dediğinde yok yorgunum gelemem demiyorsanız, bol su içiyorsanız(boldan kastım şu ki; yemekten sonra en az 3 dolu bardak su içerim), bir günde 2-3 defa büyük tuvaletinize, 5-6 defa küçük tuvaletinize gidiyorsanız, heryere taxiyle,otobüsle gitmek yerine yürümeyi tercih ediyorsanız, yürürken ah yoruldum deseniz bile yine de hiç pes etmiyorsanız, durduk yere bacağınız,ayağınızı sallıyorsanız,yatakta dönmeden yatamıyorsanız Metabolizmanız çok hızlı demektir. Eğer bunların tam tersi ise,ya da en az bir madde bile eksik ise bu dediklerimi yapmaya çalışın.(tuvalet hariç
) Canınız istemese bile su için, durduk yere bacağınızı sallayın, heryere yürüyerek gidin, ufacık işleri bile kimseye yaptırmadan kendiniz yapın, arkadaşınız çağırınca hemen gidin. Yani tembelliği bırakın diyorum. Metabolizma vücuda uyum gösterip elbet hızlanacaktır ve o zaman yağlanma yok olacaktır.
Dediklerim belki garip geliyor; ama benim size realist tavsiyelerim bunlar. Yazıyı umursamayanlar kendileri kaybeder. Herkese iyi kilo vermeler, iyi formlar.
Saygılar

Dediklerim belki garip geliyor; ama benim size realist tavsiyelerim bunlar. Yazıyı umursamayanlar kendileri kaybeder. Herkese iyi kilo vermeler, iyi formlar.
Saygılar