aKn10
Üye
Öncelikle Herkese İyi Geceler Adım Akın Aranıza yeni katıldım 
Boy:1.80
Kilo:95
arkadaşlar ben yaklaşık 10 yaşımdan beri hep kiloluydum vere diyete başladım
103 kilodan 95 e indim
Ve Kararlıyım Sağlıklı Ve estetik bir vücufum olsun istiyorum.
öncelikle size sorum 20 kg lik çift barlı dumbelim var baktım biraz nasıl yapcamı biliyorum ama arkadaşlar kilo ver öyle yap yoksa sarkar filan diyolar
ben şunu istiyorum kilo vericem aynı anda ağırlık altına girebilirmiyim ve sadece 1 ay böyle çalışıcam sonrasında salona yazılacağım şuan buulunduğum bölgede spor salonu vs yok kilo verirken kas yapmak mümkünmü mümkünse nasıl sizin gibi uzmanlardan yardım almak istedim araştırdım herkes farklı bşey söylüyor yardımcı olursanız memnun olurum
yada yağı kasa çevirmek tarzında şeyler mümkünmü ? bana önerilerde bulunursanız gerçekten çok sevinirim 

Boy:1.80
Kilo:95
arkadaşlar ben yaklaşık 10 yaşımdan beri hep kiloluydum vere diyete başladım
103 kilodan 95 e indim

Ve Kararlıyım Sağlıklı Ve estetik bir vücufum olsun istiyorum.
öncelikle size sorum 20 kg lik çift barlı dumbelim var baktım biraz nasıl yapcamı biliyorum ama arkadaşlar kilo ver öyle yap yoksa sarkar filan diyolar
ben şunu istiyorum kilo vericem aynı anda ağırlık altına girebilirmiyim ve sadece 1 ay böyle çalışıcam sonrasında salona yazılacağım şuan buulunduğum bölgede spor salonu vs yok kilo verirken kas yapmak mümkünmü mümkünse nasıl sizin gibi uzmanlardan yardım almak istedim araştırdım herkes farklı bşey söylüyor yardımcı olursanız memnun olurum