Kendi hazırladığım program, nasıl olmuş acaba?

16 yaşındayım. Sitemizin beslenme bölümünü inceleyerek kendim bir diyet programı hazırladım, öncelikli amaç yağ yakımı ikinci planda da kas yapımı var fazla yağları yaktıktan sonra sırf kas yapımına geçmeyi düşünüyorum ama altyapı olması amacıyla da kas da çalışıyorum antrenmanım da buna göre daha önce de(yaklaşık 3,4 ay önce) aynı programla çalışıyordum ama elimde olmayan nedenlerle bırakmam gerekti.:(

Diyet programım hakkında hocalarımızın da yorumunu almak istiyorum, dediğiniz herşeyi dikkate alacağım ve diyet programımı onlara göre değiştireceğim.

Sabah: Tavuk göğüslü ve sosisli yumurta
Ara: Eti Form+Meyve Suyu
Öğle:Tavuk göğsü+Patates Haşlama+1 Kase Yoğurt
Ara:Meyve+Soda
Akşam:Herangi bir sebze yemeği+Salata+(Bazı Günler)Pilav yada makarna
Gece:Meyve+Soda

Diyet programıma ek olarak boyumun uzaması için günde 3 kere bir tatlı kaşığı uzamax alıyorum. Uzamax'ı sütle birlikte içtiğim için günde 3 kere bir bardak da süt içmiş oluyorum.

Günde 1,5 yada 2 litre su içiyorum.

Evet hocalarım yorumlarınızı bekliyorum..

arkadaşım benim dikkati çeken hedefin yağ yakımı ise sabahleyin sosis yeme çünkü sosisde 100 gr da 20 gr yağ var sabahleyin tavuk göğsü ve sosis yerine 1 kase yulaf ezmesi ve yanında 4veya 5 yumurta beyazı ye ara öğünde eti form yerine ton balıklı sendviç ye fakat ekmek sandviç ekmeği olmasın tam buğday ekmeği olsun veya lor peyniride olabilir öğle menün güzel ayrıca geceleyin casein protein alman lazım onun için
meyve ve soda yerine 50 veya 100 gr lor peyniri ye ayrıca sütü yarım yağlı veya light olarak tüketmeni öneririm ve 20kg başına 1 litre su öneriyolar onun için su miktarını artır
mesala 60 kg san günde 3litre su iç fakat 4,5 litreden fazla içme inşallah yağlardan kurtulursun başarılar

arkadaşım benim dikkati çeken hedefin yağ yakımı ise sabahleyin sosis yeme çünkü sosisde 100 gr da 20 gr yağ var sabahleyin tavuk göğsü ve sosis yerine 1 kase yulaf ezmesi ve yanında 4veya 5 yumurta beyazı ye ara öğünde eti form yerine ton balıklı sendviç ye fakat ekmek sandviç ekmeği olmasın tam buğday ekmeği olsun veya lor peyniride olabilir öğle menün güzel ayrıca geceleyin casein protein alman lazım onun için
meyve ve soda yerine 50 veya 100 gr lor peyniri ye ayrıca sütü yarım yağlı veya light olarak tüketmeni öneririm ve 20kg başına 1 litre su öneriyolar onun için su miktarını artır
mesala 60 kg san günde 3litre su iç fakat 4,5 litreden fazla içme inşallah yağlardan kurtulursun başarılar

Yorumlar için teşekkür ederim. Kahvaltıyı değiştirdim yulaflı kornfleks ve yumurta beyazı yerim ama konserve ton balığı kilo aldırmaz mı?

Zekomikyani;

Sana göre diet, başkasına göre bulk programı olabilir bu öğlen 400 gr. tavuk yiyerek :) , yorumlanmadan önce gramaj olarak tüketimini de yazarsan ona göre günlük tükettiğin protein karb. ve yağ yaklaşık hesaplanarak aldığın kalori miktarına ulaşılır ve işine yarayacak yorumları alabilirsin.

Back
Yukarı