Zekomikyani
Üye
16 yaşındayım. Sitemizin beslenme bölümünü inceleyerek kendim bir diyet programı hazırladım, öncelikli amaç yağ yakımı ikinci planda da kas yapımı var fazla yağları yaktıktan sonra sırf kas yapımına geçmeyi düşünüyorum ama altyapı olması amacıyla da kas da çalışıyorum antrenmanım da buna göre daha önce de(yaklaşık 3,4 ay önce) aynı programla çalışıyordum ama elimde olmayan nedenlerle bırakmam gerekti.
Diyet programım hakkında hocalarımızın da yorumunu almak istiyorum, dediğiniz herşeyi dikkate alacağım ve diyet programımı onlara göre değiştireceğim.
Sabah: Tavuk göğüslü ve sosisli yumurta
Ara: Eti Form+Meyve Suyu
Öğle:Tavuk göğsü+Patates Haşlama+1 Kase Yoğurt
Ara:Meyve+Soda
Akşam:Herangi bir sebze yemeği+Salata+(Bazı Günler)Pilav yada makarna
Gece:Meyve+Soda
Diyet programıma ek olarak boyumun uzaması için günde 3 kere bir tatlı kaşığı uzamax alıyorum. Uzamax'ı sütle birlikte içtiğim için günde 3 kere bir bardak da süt içmiş oluyorum.
Günde 1,5 yada 2 litre su içiyorum.
Evet hocalarım yorumlarınızı bekliyorum..

Diyet programım hakkında hocalarımızın da yorumunu almak istiyorum, dediğiniz herşeyi dikkate alacağım ve diyet programımı onlara göre değiştireceğim.
Sabah: Tavuk göğüslü ve sosisli yumurta
Ara: Eti Form+Meyve Suyu
Öğle:Tavuk göğsü+Patates Haşlama+1 Kase Yoğurt
Ara:Meyve+Soda
Akşam:Herangi bir sebze yemeği+Salata+(Bazı Günler)Pilav yada makarna
Gece:Meyve+Soda
Diyet programıma ek olarak boyumun uzaması için günde 3 kere bir tatlı kaşığı uzamax alıyorum. Uzamax'ı sütle birlikte içtiğim için günde 3 kere bir bardak da süt içmiş oluyorum.
Günde 1,5 yada 2 litre su içiyorum.
Evet hocalarım yorumlarınızı bekliyorum..