Tabiki doğrudur ama arada bir yemekte bir sakınca yoktur heralde.Et kadar kaliteli protein içerdiğini düşünmüyorum ayrıca tavuk gibi çok tüketirsen kötü kolesterolün patlama yapat, kalp ve damar sorunları ortaya çıkar.
Teşekkürler. Onları da haşlama, az yağ da pişiriyorum ya da annem öyle pişiriyor.Yapılış şekilleri de önemli bir unsurdur. Örneğin çok fazla yağda yaparsan bu yararlı olmaz zararlı olur. Ayırca sadece tavuk ve et olarak düşünme proteinleri. Beyaz et seçeneğin de var. Bir de bitkisel proteinlere de yönelebilirsin. Bitkisel proteinlerde kalitelidir.
Tabiki de dediğiiniz tavuk kadar çok tüketmiyorum ama zaman zaman tüketmekten de kaçınmıyorum.Tavukla sakatat bir tutulmalidir.Tavugun gogsu hem yuksek miktarda protein icerir hemde az yag icerir.Sakatat tuket ama bir tavuk yada kirmizi et kadar cok tuketme