kas olarak kilo alma hakkında sorularım var

mirposs

Üye
Sa arkadaslar benm boyum 168 kilom54 ben suan halimden memnunum ancak zayifim baklavalarim var kiloda almak istiyorum ama kilo alirkende baklavalarin gitmeainden korkuyorum neler yemem lazim baklavalara zarar vrrmeden guzel bir sekilde kilomu arttirabilirim ? Ve kilom boyum nasil sizce yaşım16 ancak boyum uzamis olabilir yaza girmeden once olcmustum.lutfen biri yardim etsin ben kiloda almak istemem ama ailem 59 kilo ol diyor ve ben o kiloya baklavalara zarar vermeden nasil gidicem neler yicem nasil beslencem ne iciyim ?????[DOUBLEPOST=1405174925][/DOUBLEPOST]Yanlislikla iki tane axmisim birini kilitlenebilir

yağ almadan kas olarak kilo almak çok ama çok zor yani o baklavalar gidecek iyice hacim ve kilo aldıktan sonra kardiyoya ağırlık verirsin ki bu zor olacak, baklavaların da hacimlenir daha güzel görünür

Yağ aldikdan sonta kilonun bir onemi kalmazki ama o yag tekrar ericek diyosunuzda siz nasil olcak tam anlamasim ama anladimda aslinda ne biliyim :) bi 4-5 kilocuk alsamdami gider baklavalar :((((

baklavaların gitmeden kilo almak istiyorsan her sabah aç karna koş, beslenmenden yağları çıkart. ancak böyle mümkün..
Baklavalar bukadar kolaymi gidiyor ya mesepa normal bi insan adam simit yiyor her kahvalti simit pogaca arti tost ama baklavalari var imreniyorum onlara tamam guzel vucutlari yok ama baklavali ince zayif cucutlaei va o nasil oluyo sporlada ilgisi yok adamin bizim neden gitwinki bukadar cabuk ben karin antremanlaeima sikica devam edip neler yiyerek kilo aliyim ? Gobek yapmicak sekilde neler yiyerek kilo aliyim

zayıf yapılı biri oldugun için kompleks karbonhidrat tüketip ,hayvansal protein tüketip sağlam antremanlar yaparsan kas olarak kilo alırsın yağı en minimize ederisn. Kas olarak kilo alınmaz yağda alırsın diyen arkadaşlar , kendımden bılıyorum göbegımde ne yagım var ne bısey var genelleme konusmayalım :)

Back
Yukarı