karın yağları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar benim sorum şu acaba karın bölgesindeki yağlarımı diyetsiz eritebilirmiyim.salona başlayalı 1 buçuk ay oldu başlarda cardio yaptım ama moralim bozuldu hiç bisonuç alamadım cardioyu bıraktım.merak ettiğim sadece cardioyla bu yağlardan kurtulabilirmiyim?bel 90cm kilo 79 boy 180

arkadaşlar benim sorum şu acaba karın bölgesindeki yağlarımı diyetsiz eritebilirmiyim.salona başlayalı 1 buçuk ay oldu başlarda cardio yaptım ama moralim bozuldu hiç bisonuç alamadım cardioyu bıraktım.merak ettiğim sadece cardioyla bu yağlardan kurtulabilirmiyim?bel 90cm kilo 79 boy 180
selam hemen hemen yakın ölcülere sahibiz..
bende 179 84 kg
sende benim gibi beli kalınlardansın =) benim 93 su anda o da diete basladığım icin =) belin kalın olması inan cok kötü vücudu göstermiyo kanatların filan sönük kalıyo ..bence diete basla çok ağır yapmasan bile yediklerine dikkat et en azından ve cardio ya ağırlık ver ...yoksa kışın cok daha fazla zorlanırız
dietsiz kurtulmanın imkanı yok
saygılar

cardio yapman gerekiyor bencede. Çogu konuda bununla ilgili bilgi var zaten o yüzden konu açmadan önce bir forumu gezersen sevinirim iyi günler.

Diyetsiz yağlardan kurtulamazsın + cardio yada ağırlık verirsen bu işi başarabilirsin... Unutma ama diyetsiz yağdan kurtulman zor olur...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Arama Kelimeleri : yağ yakımı, yağ, karın,...

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı