blackteam602
Üye
Evet arkadaşlar,kangal cinsi köpeğime whey protein vermeyi düşünüyorum . Köpek bünyesine zarar verir mi acaba bu suplement.Bilgili abilerimizden onay alırsam 1 aylık before after yapıcam
Sabah 6 da uyanıyorBoy kilo,beslenme bilgileri ve ant.çeşidini yazarsan detayli yardimci olur arkadaşlar.
yok hocam ,karşıyım ben öyle şeylereVer bonzai![]()
evet weider kardeşimŞimdi bir de weider'dir o...
Hey canına yandığım dünya.
boy 77 cm kilo 62 kg 8 yaşında[DOUBLEPOST=1427641203][/DOUBLEPOST]Boy kilo,beslenme bilgileri ve ant.çeşidini yazarsan detayli yardimci olur arkadaşlar.
hayır , böbürlenmek gibi olsun istemiyorum, sadece köpeğim benim için değerliO kadar zenginim diyosun
günde sabah aç karnına 1 saat kardiyo yaptırıyorum pek bulk değilKreatin dedin mi kre alkalyndir olay ver krealkalyni fonksiyonel çalıştır kangalların vücut tipi endomorf zaten biraz atletik görünüm kazansın bulk bir görüntüye sahiptir zaten tahminimce.
natural vücut yapsın istiyorum , teşekkürler..Hocam protein tozunu falan salla sen direkt steroid bas d
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
plaja götüremiyorum hocamWhey + Kreatin iyi bir kombinasyon olur. Köpeği yaza kadar bulka sok yazın az bir definasyon tamam. Plajda diğer köpeklerin salyaları akmazsa gel tekrar konuşalım.
neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım , saygı çerçevesinde yorum yaparsanız sevinirim, iyi forumlar[DOUBLEPOST=1427641631][/DOUBLEPOST]Sorunlu musun?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne bulka sokmak istiyorum nede definasyona , zaten şu an ikisininde arasında bişey, bulka sokarsam yağları atamaz korkum varHedef ney,bulk mu definasyonmu?
merhaba,kusura bakmayın trolün anlamını bilmiyorum hocamForumun trollü de var artık![]()
Abi kopegin olayim bana ver o tozu [emoji13] [emoji13]merhaba,kusura bakmayın trolün anlamını bilmiyorum hocambildiğim tek trol Knight Online'deki Troll canavarları
iyi forumlar
estafurullah , maddi durumunuz iyi değilse ve gerçekten bu sporu yapmak istiyorsanız elimden geldiğince suplement konusunda size yardımcı olabilirim. iyi forumlarAbi kopegin olayim bana ver o tozu [emoji13] [emoji13]