Kangal Cinsi Köpeğime Protein Tozu Vermeyi Düşünüyorum

Evet arkadaşlar,kangal cinsi köpeğime whey protein vermeyi düşünüyorum . Köpek bünyesine zarar verir mi acaba bu suplement.Bilgili abilerimizden onay alırsam 1 aylık before after yapıcam

kendinizde 1 ay deneseniz ne göreceksiniz de köpekte çok büyük farklılık görmeyi bekliyorunuz hocam.bahsettiğimiz şey sadece protein tozu yahu,anabolik bir şey değil.protein tozunu büyütmeyelim bu kadar..

O değil de millette ne para var yahu:D Rockefeller detected:D

Ver bonzai :D

Kreatin dedin mi kre alkalyndir olay ver krealkalyni fonksiyonel çalıştır kangalların vücut tipi endomorf zaten biraz atletik görünüm kazansın bulk bir görüntüye sahiptir zaten tahminimce.

izole bir toz seç weider cfm whey overload tavsiyemdir birde nox kullandir çok faydasini görürsün caseinde ver yaninda kas kaybi olmasin :D

Boy kilo,beslenme bilgileri ve ant.çeşidini yazarsan detayli yardimci olur arkadaşlar.
Sabah 6 da uyanıyor
Günde 1 saat tempolu koşu yapıyor sabah aç karnına , bulk olmuyor bu yüzden pek,
1.5 kilo kırmızı et yiyor ortalama fakat öğün öğün veriyorum 5 öğün
Kemik kaynatıp suyunuda içiriyorum ,kemiğinide yediriyorum ,
günde en az 2 .5 litre su içiriyorum
yarım saat güreşiyoruz, ilk geldiğinde benim kadar güçlü değildi fakat şu an benden güçlü
güreş sonu weider katıyorum kemik suyunun içine 1 ölçek ( bu haftalık böyle)
2. hafta güreş öncesi ve güreş sonrası whey vermeye başlayacağım
belki inanmayabilirsiniz ama şu bi kaç gündür baya bi güçlendi gibi[DOUBLEPOST=1427641022][/DOUBLEPOST]
yok hocam ,karşıyım ben öyle şeylere :)[DOUBLEPOST=1427641064][/DOUBLEPOST]
Şimdi bir de weider'dir o...
Hey canına yandığım dünya.
evet weider kardeşim :)[DOUBLEPOST=1427641161][/DOUBLEPOST]
Boy kilo,beslenme bilgileri ve ant.çeşidini yazarsan detayli yardimci olur arkadaşlar.
boy 77 cm kilo 62 kg 8 yaşında[DOUBLEPOST=1427641203][/DOUBLEPOST]
O kadar zenginim diyosun
hayır , böbürlenmek gibi olsun istemiyorum, sadece köpeğim benim için değerli :)[DOUBLEPOST=1427641240][/DOUBLEPOST]
Kreatin dedin mi kre alkalyndir olay ver krealkalyni fonksiyonel çalıştır kangalların vücut tipi endomorf zaten biraz atletik görünüm kazansın bulk bir görüntüye sahiptir zaten tahminimce.
günde sabah aç karnına 1 saat kardiyo yaptırıyorum pek bulk değil :)[DOUBLEPOST=1427641274][/DOUBLEPOST]
Hocam protein tozunu falan salla sen direkt steroid bas d

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
natural vücut yapsın istiyorum , teşekkürler.. :)[DOUBLEPOST=1427641435][/DOUBLEPOST]
Whey + Kreatin iyi bir kombinasyon olur. Köpeği yaza kadar bulka sok yazın az bir definasyon tamam. Plajda diğer köpeklerin salyaları akmazsa gel tekrar konuşalım.
plaja götüremiyorum hocam :) insanlar kangal ve cüsseli olunca haliyle tepki gösteriyor ,bir kez bu hataya düştüm :)[DOUBLEPOST=1427641497][/DOUBLEPOST]
Sorunlu musun?

Sent from my iPhone using Tapatalk
neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım , saygı çerçevesinde yorum yaparsanız sevinirim, iyi forumlar[DOUBLEPOST=1427641631][/DOUBLEPOST]
Hedef ney,bulk mu definasyonmu?
ne bulka sokmak istiyorum nede definasyona , zaten şu an ikisininde arasında bişey, bulka sokarsam yağları atamaz korkum var :) definasyondada çok kas kaybederse diye endişeleniyorum :)

Son düzenleme:
Forumun trollü de var artık:D

Back
Yukarı