Kalça,basen problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

XxBadyxX

Yeni Üye
Arkadaşlar Benim üst bölgem yani karın hizasından yukarısı gayet iyi dar şeyler giymeyi çok seviyorum vücut güzel ama al taraf çok kötü ya hele kot pantolon giyince kalça çok sırıtıyo ne yapmam lazım arkadaşlar kalça eritebilme gibi bi olanak varmı bi yarıdmcı olurmusunuz gerçekden çok sinir bozucu bu kalçalar ya :S

Bölgesel eritme yoktur o yüzden poponu eritmenin özel bir yolu olacağını sanmıyorum.3-5 Kilo fazlan varsa genetik olarak popoya depolanıyor olabilir,3-5 kilo ver muhtemelen gidecektir.

Ama ben body yapıyorum nasıl kilo vericem ki ya :S dinlenme günlerinde cardiyo yapsam bu seferde kas kaybımı olur :S

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:29 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

bunlarda resimlerim :S nasıl sence varmı bi fazlalık

Son düzenleyen: Moderatör:
Göze çarpan bir fazlalık göremiyorum bence kompleks yapmışsın tabi ışık kamera açısı vs etkiler orası ayrı.

benimde popo sorunum var yanı sorun degıl aileme soruyorum dıyor duzmu olsun oran :) normal dıyorlar ama bende kompleslıyım sende resımlere gore bırsey yok ama olabılır yanı popo kısım kıloludur benımde oram kılolu genetık bırsey

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : kalça, basen, yağ yakımı, bölgesel yağ yakımı, bölgesel

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı