Kafama Takılan ßazı Sorular...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Qebs

Üye
Öncelikle Merhabalar...
Yaşım 15 (1995), Boyum 176, Kilom 90... 3 Aydır Çalışıyorum...
Başladığımda Bel Ölçüm 105'di Şimdi 102 Cm. Kilo Kaybı Olmadan Bbel İncedi. Yağ Oranım (%31.5)
Yeme İçme Fazla Dikkat Etmiyorum Açıkcası.
Yağ Yakıcı Kullanmayı Ve ßunun Yanında Diet Yeriye Kola Ekmek Kesmeyi Düşünüyorum. Yemeği Seven ßir İnsanım Ve Diet Konusunda Sıkıntı Yaşıyorum. Kilomu Kesinlikle Göstermiyorum Yapı İtibariyle Eti Sert Derlerya O Deyime Uyuyorum :D
1) Yağ Yakıcı İçin Gençsin Diyorlar Öncelikle ßu Konuda Yorum ßekliyorum...
2) Bazı ßitkisel Çaylar Varmış CLA (vs...) Kullanmak Yerine Onları İçsem Aynı Yararı Görebilirmiyim ?
3) Yağ Yakıcı İlaç, Her Gün 1 Saat Ağırlık Çalışması Ve 3km Yürüyüş ßirde Kola Ekmek Kessem 90'dan 78-80 Arası (2-3 Ay) Olurmuyum ? ßunuda Deneyimli Arkadaşlar ßilirler.

Şimdiden Teşekkürler thums:

Şu Anda Vücudum...
(75-80 Kiloya Düşsem Yeterli ßbnm İçin ßirde Yağ Oranı Var Tabii... Yağdan Vermem Lazım)

http://img96.imageshack.us/gal.php?g=15082010429.jpg

cla ve l carnitine kullanmanın sakıncası yok cardioyu artır zaten ilerleyen zamanlarda vücudun geliştikçe seveceksin bu sporu değil kola ekmek daha neleri ekleyip çıkaracaksın

cla ve l carnitine kullanmanın sakıncası yok cardioyu artır zaten ilerleyen zamanlarda vücudun geliştikçe seveceksin bu sporu değil kola ekmek daha neleri ekleyip çıkaracaksın

Öncelkle Teşekkürler
ßende kndmdeki değişimi görsem bırakmayı düşünmüyorum açıkcası.
Yağ Yakıcı Kullanımına Ailem İlaç Gözüyle Bakıyor Ve Zararlı Buluyor.
Umarım ikna edebilirim sizden aldığım bilgilerle

*Cla gibi bitkisel yağ yakıcıları kullandığımızda ve üstüne kardio çalıştığımızda 1-2 aya kadar gözle görülür şekilde değişim olurmu ? kilo kaybı değilde bel bölgesindeki kollardaki yağların görünüşünde?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı