Dünya kız arkadaşsız çekilmez demek abartı oldu

Başına öyle bir kız arkadaş gelir ki dünya o zaman gerçekten "çekilmez" olur, öyle şirret bi hatun olur
Bence hiç kafana takma, sen kendi dalgana bak. Milletten de gizlemeye çalışma. Açık, net ve gerekiyorsa sert bir şekilde "yok" de ve bu konu hakkında konuşmak istemediğini belirt. Kız arkadaş edinmek için de yurdumda yıllardır yapılan gelen süper komik, kızları rahatsız edici ve faydasız nice yöntemler vardır ki hiçbirini deneme. Zaten bütün kızlar ve kız arkadaş sahipleri bu yöntemlerin işe yaramadığını bilmektedirler. Örneğin termal kamerayla kız görüntüsü alındığı an saldırı için fırsat kollayan yurdum abazası konumuna asla düşme.
Aşağıdaki olay tamamen gerçektir.
Kız kişisi yalnız başına istanbuldaki şehir içi çift katlı otobüslerden birine binmiş, üst kata çıkmıştır. Üst katta kimsecikler yoktur ve de kız kişisi gidip en arkaya oturmuştur.
Muavin gelmiş ve kız kişisine:
-Sende benim gibi yalnız mısın?
Kız kişisi şaşırmış ve kızmış olarak
-Git işine be!! demiş
Ancak yurdumun angut hıyarı aldığı cevaba rağmen
-İstersen yalnızlığımızı paylaşabiliriz demiştir.
Tabii ki yukarıdaki kız kişisi benim kız arkadaşım değildir olsaydı olayı o gerzeğin yanına bırakmaz muavinin bütün yalnızlığını paylaşırdım.
Sonuç olarak kız arkadaş konusunu ben hiç kafaya takmadım. Lisede kızlar beni ben kızları beğenirdim ama yine uğraşma zahmetine girmedim. Mezuniyetten sonra bir kaç deneme yaptım ama aradığımı bulamadığımdan çoğuyla ikinci kere buluşmadım. Sonuç olarak 20 yaşında bugünkü sevgilimle tanıştım hala da devam ediyoruz. Nasipse evlilik istiyoruz.