dur sana finallerle ilgili bir anımı anlatayım

üniversitede üçüncü senem. tam final haftası. o zaman çok sevdiğim bi de kız arkadaşım var. bunla otururken beni bi sinirlendirdi ki anlatamam. kaldırdım yumruğu, ama dedim, ben sana vuracağıma duvara vururum. vurdum duvara. çok fena ağrıdı ama belli de etmiyorum ki karizma çizilmesin.akşam oldu benim sağ el balon gibi şişti. ertesi sabah doktora gittim. meğer kemikler birbirine girmiş. tamir edip alçıya aldılar, 45 gün alçıda kalacak. ama o hafta final haftası. raporumu aldım, gittim okul idaresine. dedim ki benim sağ el pert. yazıyı da sağ elle yazıyorum. bu durumda sınavlara nasıl gireceğim?
sağolsun bölüm başkanı çözüm buldu. iki kişi gireceğiz sınava. ben söyleyeceğim, arkadaş yazacak. ama sınava girecek kişi bizim bölümden değil, teknik bölümden olacak.
gittim buldum bir arkadaşımı. onun sınavlar bitmişti. dedim ki, "bu notlara hem ben, hem sen çalışacağız, yarısına ben, yarısına sen. benim takıldığım yerde sen devam edeceksin" oturduk beraber çalıştık. girdik sınavlara, birinci güzel ikinci güzel, üçüncü güzel derken, hukuk sınavında hoca çaktı durumu. geldi yanımıza,
"ya arkadaş, sen 1 cümle söylüyorsun, sen 5 cümle yazıyorsun. bu nasıl iş?" neyse ki sınavı iptal etmedi, koridora çıktı, teknik bölümden başka bir elemanı tutup getirdi,
ama o dersten tepetaklak gittik