Köpeğe BOLDENON VS BSN TRUE MASS zararı olurmu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Relax34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Relax34

Üye
Merhaba arkadaşlar 6 aylık bi köpeğim var arjantin dogo ırk köpeğime mama normal yemek ayrıyetten köpek kas geliştiricisindende verdim fayda etmedi köpeğim yapısız ve zayıf normal bi 6 aylık arjantin dogodan daha zayıf kür yapmayı düşündüm yanımda extradan BSN TRUE MASS var tarihi geçmiş ama köpeğime versem faydası olurmu veya zararı olurmu ya boldenon vurmayı düşünüyorum yada elimdeki BSN TRUE MASS 'ı kullanmayı düşünüyorum yanlız tarihi geçmiş köpeğime zarar yapar mı ?

yok yok sıkıntı olmaz,ilk kür only testo gir sonra duruma göre gidersin pct yi de düzgün yapta yavrular 2 ayaklı çıkmasın.Whey i ant öncesi sonrası içir,gaineri ise sabah kalkar kalmaz.Definasyonda da kuyruguna teneke bağlayıp sokağa salarsın akşama kadar koşar koşar geri gelir..

bu gidişle karın kası cıkacak zaten :D safa cerit o kadarını kendime yapmıyorum en iyisi kürü ona veriyim vurdursun mu :D

ya şaka bir yana köpeğin daha 6 aylık,hiç kalkışma günahına girme daha ne olacağı belli değil,ağzı var dili yok bu hayvanların bide şuna dikkatını çekerim bunların hepsi hormon,köpeğin davranışlarını vs. değiştirebilir huysuz ve agresif yapabilir ve cinsi de malum gene zarar gören sen olursun :) bence bekle derim yapılacaksa da prof. bi veteriner ile yapılması gerekir ama kesinlikle karşıyım :)

vay arkadaş bu nasıl bir hastalıklı düşünce ya?yav muayenesni yaptırmışsın hayvan sağlıklıymış,hastalıgı yokmuş işte büyük olsa nolur küçük olsa nolur?besle sen o doğal gelişimini zaten eninde sonunda saglayacaktır.köpeğe nasıl kür planı sorarsın bu foruma gelip?sağa sola hava atmak için kendin küre gir,kendi sağlığınla oyna ne yaparsan yap,ama ağzı dili olmayan aciz hayvana nasıl kür yapıcam dersin yav?hem de daha iri gözükmesi büyük olması için?utanmadan bir de gelmiş son kullanma tarihi geçen ürünü verecek oluyorsun?sen sal gitsin o köpegi yada içinde acıma duygusu olan hayvana değer verecek birilerine ver,heba edicen günahına giricen hayvanın..

vay arkadaş bu nasıl bir hastalıklı düşünce ya?yav muayenesni yaptırmışsın hayvan sağlıklıymış,hastalıgı yokmuş işte büyük olsa nolur küçük olsa nolur?besle sen o doğal gelişimini zaten eninde sonunda saglayacaktır.köpeğe nasıl kür planı sorarsın bu foruma gelip?sağa sola hava atmak için kendin küre gir,kendi sağlığınla oyna ne yaparsan yap,ama ağzı dili olmayan aciz hayvana nasıl kür yapıcam dersin yav?hem de daha iri gözükmesi büyük olması için?utanmadan bir de gelmiş son kullanma tarihi geçen ürünü verecek oluyorsun?sen sal gitsin o köpegi yada içinde acıma duygusu olan hayvana değer verecek birilerine ver,heba edicen günahına giricen hayvanın..
Hocam köpeklerin metobolizması bizden farklı olduğu icin soruyorum zaten sen kendi kafana göre esip savurma burda bu forumda herkez ne sorması gerekirse özgürdür hadi bak işine..[DOUBLEPOST=1420889852][/DOUBLEPOST]
Hayvan haklarindan basin yanmasin?
Hocam bu düşüncede konu acan tek ben değilim eminim ve youtube 'de millet pitbulları hayvanları olsun kürü basıyor bende eğer uygunsa bi fikir danışıyım dedim zaten köpek benim köpeğim hayvan hakları elimden alamaz zaten secereli köpek sorun yok cok şükür :)

Hayvanlar için zaten gereken ürünler mevcut, birde kalkmış tarihi geçmiş veriyimmi diyorsun. Sen kendi içmediğin birşeyi nasıl hayvanına verirsin. Allah akıl fikir versin

Hayvanlar için açılan bir forumda sorun bence bu soruyu, daha iyi bilirler. Ama şahsen hayvanlara supplement ya da başka bir yasal ya da yasadışı ilaç vermenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

Dostum hayvanlara ilk 3 ay herhangi bir supplement kullanmasi onerilmiyor.
Benim fikrim, 6 aylik bulking suresi sonrasi, whey+bcaa+mono kreatin kullansin. Multimineral veya eklem destek ünitesi de verilebilir.

Ya bu soruyu soran bir insana şöyle amino ver falan gibi dalga geçmeyin ciddiye alır, hayvana yazık

Saçma sapan konular açmayın oda bir can deneme tahtası değil. Köpeğini gerekli miktarda besle supplementmiş steroidmiş yapmayın be günah...

Vericen 200 tl alicaksin en kalitelisinden mamayi mesela pro plan kuzu etli bak sen dogoya nasil gelisiyor...

BeG_G2'den şutladı.

kopek dovusu?

Arkadaslar vücut toparlayıcı tarznda ilaç varmş bunun yanında devit3 damla ve hills marka mama aldım veterinerdede gençlik aşısını vurdurduk köpeğimiz tam anlamyla düzeldi sorun çözüldü arkadaşlar saolun..

Back
Yukarı