Josh07 Lipo6+optimum whey+creapure...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan josh07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

josh07

Üye
Josh07 Nitro+optimum whey+creapure...

Daha önce forumda josh07 animal cuts tecrübelerim başlığı altında 3 haftalık kürümü sizlerle paylaşmıştım...aradan yaklaşık 1 ay geçti ve şu anda yeni bir kombinasyona kendimi hazır hissediyorum...kullanacağım supplementler şu şekilde;
*Lipo6(240 tablet)
*Optimum%100 whey protein
*Hardline creapure
*Gnc mega men vitamin
Glutamin'ide ekliycektim ancak optimum whey'in porsiyonunda 4gr dan fazla glutamin olduğu için vazgeçtim...
önümüzdeki 5 hafta aneximandros'un çevirmiş olduğu antreman programını yaparak bu supplementlerle desteklemeyi düşünüyorum...
Kullanacağım ürünler biraz fazla ve sanırım içerik olarakta ''kuvvetli'' olduğu için yanlış bi şekilde almak istemiyorum...sizce bu supplementleri hangi miktarlarda ve günün ne zamanlarında almalıyım?Konu hakkında bilgisi veya deneyimi olanlar varsa cevaplarını bekliyorum...
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
walla helal olsun azimlisin

ama metobolızmana dıkkat et dostım lipo yu baya güçlü bılıyorum yanlıs hatırlamıyorsam

Hadi bakalımm kolay gelsin cuts günlüğünü sıkı takip etmiştim bakalım lipo nasıl etki göstericek. Bu arada harline creapure creatin mi...

Thermogenic yağ yakıcılarla creatın kullanmayın diye ben, uyarmışklardı işallah aynı anda kullanmıyosundur ikisini..

Thermogenic yağ yakıcılarla creatın kullanmayın diye ben, uyarmışklardı işallah aynı anda kullanmıyosundur ikisini..
:confused:aslında kullanıyorum antreman günleri her ikisinide kullanıyorum ama aynı anda değil...bu konuda biraz detay verebilirsen sevinirim betreyal, ne gibi yan etkiler yapar vs...
teşekkürler

Ya aslında etkileri olayı biraz fazla terimsel bende tam anlamamıştım ama hem forumumuzdaki bir yazıda hemde bb.com daki canlı destek hattındakilere sormuştum creatinin yapıcı lipo nunda yıkıcı bir etkisi oldugundan bir birinin aksine çalışan iki madde oldugunu biliyorum. BB.comdakiler önce animalları bitir sonra no-explode kullan demişti bu durum hem thermogenıc hemde tyroid regulatorlar için aynı. Diğer arkadaşlar belki daha ayrıntılı cevap verebilir.

Back
Yukarı