ilk kez supplement alımı.

merhaba ben yaklaşık 1 senedir kickboks vs vs yapıyorum 1.5 ay önce 1 aylığına body gittim oda bitti ve okullar açılınca tekrar başlıyacağım. ve antremanlarda baya ağır çalılıyorum yani gereksiz, daha yenisin demeyin :D

kreatin ve protein tozu alacağım
optimum gold marka almaya karar verdim fakat supplementler.com da kreatin bölümünde bi yükleme anlatılıyor. bu yükleme ne işe yarar ? yükleme yapmassak ne olur ? bunları öğrenmek istiyorum
vede bana ortimum gold marka kreatini önerirmisiniz yoksa daha iyileri varmı ?

merhaba ben yaklaşık 1 senedir kickboks vs vs yapıyorum 1.5 ay önce 1 aylığına body gittim oda bitti ve okullar açılınca tekrar başlıyacağım. ve antremanlarda baya ağır çalılıyorum yani gereksiz, daha yenisin demeyin :D

kreatin ve protein tozu alacağım
optimum gold marka almaya karar verdim fakat supplementler.com da kreatin bölümünde bi yükleme anlatılıyor. bu yükleme ne işe yarar ? yükleme yapmassak ne olur ? bunları öğrenmek istiyorum
vede bana ortimum gold marka kreatini önerirmisiniz yoksa daha iyileri varmı ?
****** ye de bak kampanyalar oluyor. Kreatin yuklemesinin geregi yok. Yukleme yaparsan 3-4 gunde farki gorursun, yapmazsan 2 haftada. Az sabretmek mantikli, gereksiz yuk bindirmeye gerek yok bobreklere.

Back
Yukarı