Hoşlandığım kıza açılamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koc01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Koc01

Üye
Abi bi kızdan hoşlanıyorum, böyle sarısın güzel biri, hani olurya okulun en popüler kızı işte tam öyle bi kız;
Kızın benden hoşlandıgına eminim ama şu reddedilme korkusu yok mu beni bitiriyo :oops:
Kıza nasıl açılabilirim? Yanına gittigimde konuya nasıl girmeliyim?

reddedilirsen en fazla ne olabilir?

'korkaklar hergün, cesurlar bir defa ölür '
Adamım bu sözü tuttum, çıkıp karşısına konusacam :cool:

Korkunun ecele faydası yok dostum, seninle birşey konuşabilir miyim birşey itiraf etmek istiyorum de ordan yardır bence
İtiraf etmek falan olmamıs sanki kardeşim :)

En iyisi git konuş. Söyle seninle birşey konuşabilirmiyim. Ben senden hoşlaniyorum filan. Eğer mümkünse , müsaitsen bir ara bişeyler yapabilirmiyiz kahve içmek filan gibi. Seni yakindan tanımak istiyorum.Zaten o anda anlarsin olup olmayacagini hallerinden yüzünden filan. Olur derse zaten seviyordur olmaz derse zaten 2 dünya bi araya gelse olmaz. Olur derse numarasini iste. Tabi bu arada biraz gülümseyerek dur. Suratin sert filan durma. Sigara iciyorsan onunla konuscagin gün icme . Guzel bir parfum sık fakat fazla degil . İnş olur kardesim. Olmazsada dünyanin sonu değil karşina birçok kız çikacak daha. Sakın arkadaş filan araya sokma olacaksada olmaz :)

Evet beyler sözünüzü dinleyerek kızla konustum , hoslandıgımı söyledim..
Kız da birbirimizi yakından tanımamız lazım diyerek telefonunu verdi şimdi whatsapptan konusuyoruz , galiba olacak bu iş..
( Gerçektende korkulacak bisey yokmus Allaha sükür reddedilmedim , şöyle düşünüyorumda reddedilseydim en fazla ne olabilirdiki?)

Kardesim eger kızlar istemezse basta soyler. Birbirimizi yakindan tanimamiz lazim demis demekki senden hoşlanmiş ama seni tanimiyor nasil biri oldugunu ögrenmek için tanismak istiyor seni tanimak istiyor simdiden seni, yakinindaki kizlara arkadaslarina filan sormuş soruşturmuştur bile :) kendini ona olabildigince tanitmaya calis fazla üstüne gitme ama o sana yazmadikca her dk her saniye yazma. Asla yazma demiyorum ama abartmamaya calis kızı sıkma. Haydi hayirli olsun. Kızı bi hafta sonra bi yerlere davet et sinemaya cafeye filan ama önce tanisin seni

Back
Yukarı