mrb arkadaslar testo booster olarak bu urunu buldum bılen kullanan varmı acaba yardmlarnızı beklıyorum
http://www.a1supplements.com/Anavar-180-Tablets-p-16796.html
http://www.a1supplements.com/Anavar-180-Tablets-p-16796.html
Danny Boy sallamak diye bisey yok.. bu konuda hicbisey bilmedigin cok acık. bastan sona sallayıp arkadası yanlıs yonlendiren sensin. bence bu konuyu kulaktan dolma bilgilerle degilde etraflıca arastırarak ogren. mesaj yazarkende baskalarına faydalı olmus olursun boylece
Danny Boy yazdıgımı dogru oku ltfn. yarım yamalak okuyup bana yorum yazıyosun. ben anavar steroid degildir demedim. Anabolik steroid degildir dedim, cumleye dikkat et yukardaki. yani tek basına kullanırsan kas yapıcı etkisi yoktur bu maddenin. diger steroidlerle beraber kullanırsan onların etkisini arttırıcı bir mahiyeti vardır. kreatin fosfat sentezinin olusumunda etkisi vardır.. dusuk androjen etkili hafif bir steroiddir
Danny Boy kisisel tartısma yapmıyoruz burda olayları baska tarafa cekme. bu konuda hicbisey bilmeyip sacmalayan sensin ama hala farkına varamadın. anlattıklarımı da anlamazdan geliyosun. acıkladım ya iste anlamadıysan tekrar tekrar oku. oxandrolone anabolik degildir. yani kas inşa edici degildir.. diger steroidlerle birlikte kullanıldıgında onların etkisini arttırıcı ozelligi vardır. dusuk androjenik etki demek, cinsel farklılıga gore vucudu sekillendiren etkilerin dusuk olarak ortaya cıkması ( erkeklerde ses kalınlasması, kıllanma vs..) anlamına gelmektedir. dusuk androjenik etkili olmasını ve anabolik ozellikli olmamasını farklı cumlelerde acıkladım birbirine karıstırmadan.. bunu bile carpıtmışsın. ucuncu kez tekrar ettim bunu madem ogrenmek istiyosun ogrenmişsindir heralde bukadar pekiştirmeden sonra
Danny Boy ne Özeri diyosun ya. sen okuyosun diye herkesi de senin gibi o kitabı okuyomu zannediyosun. ben hayatımda hic okumadım Ozer B. ayrıca kimsenin emegine de hakaret etme burda. yazabiliyosan cık sen kitap yaz. zaten burda ne soylenirse soylensin senin fikrin degismeyecek bu konuda. sabit fikirlisin cunku. yanlısta ısrar ediyosun surekli. daha da konuyla ilgili tartısılıcak bisey yok zaten. sen anavar kullanıp 2 - 3 kilo alıp kas yaptım bakın diye goster herkese ozaman ne denir baska..!!
Konunun üzerinden baya bir zaman gecmis ama yine de arkadaşların yanlış bilgilenmemesi acısından üzerimize düşeni yapmalıyız. Bir konuda haklı bir konuda haksizsin Danny Boyoxandrolone nasıl anabolık sterıd degıl bırı acıklayabılırmı
bır madde anabolık steroıd olmadıgı halde nasılkı testo sevıyesını dusurebılıyor
bılgısıce konusmanın anlamı yok oxandrolone pek tabıkıde anabolık bır steroıddır
kadınlarda ve cocukalrdakı kullanımı evet mevcuttur ama asla ole kullanılsı dıye algılanmamalıdır
az dozlarda kı bu dozlar bızım ısımıze yaramaz jıneko falan gorulmez ama bu demek degıldır kı bu madde anabolık degıl
ve vg ıcın gereksızdır genelde kuvvet sporcuları tarafından yada performans sporcuları tarafından tercıh edılır
oxandrolone bal gıbıde anabolık steroıddır ve anabolık/androjenık oranı 322-630:24 dır
bır bılgı verırıken dogru bılgı verelım sallamanın anlamı yok
Rica ederimtamam teşekkür ederim Duhanakyuz