Herkeze Merhabalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikler herkeze merhaba ben Yüksel.21 yaşındayım Balıkesir üniversitesinde öğrenciyim.Vg ye başlayalı 2 ayı bitirdim 3 aya girdim.189 boy 82 kiloya sahibim.İlk başladığımda 77 ydim 84 e çıktım sonra yemeyi içmeyi biraz kestim :D Karın bölgemde yağlanma var.

Hocamın verdiği program :

Isınma : Bisiklet 5 dk twist 5 dk (çarşamba sadece 20 dk bisiklet )

12-10-8-6 setler
p.tesi: Gögüs: Bench press dumbbell fly pecdec pullower
Salı:Koltuk altı /kanat lat pulley cable rowing dumbbel thowing close grip latpull
Çarşamba: Omuz Military press dumbbelsidelateral frontreise bentower side

Perşembe: Pazu/bilet Zber curll scott curll hummer
Cuma arka kol. Triceps push down lying triceps ext french triceps

Mekik 4max
les russe 4max
hyper ext 4 max

p.tesi perş. : ön bacak.. squat - leg squat- leg ext 4*20 Bacak makinasında çalışırken çok zorlanıyorum onun yerine squatı 6*20 den çalışıyorum.

salı cuma : arka bacak.. death lıft -kunge - leg curll 4*20

07.01.2011 ölçüm tarihi

Omuz 107.5cm
Gögüs 101.5cm
kol 32.5cm
göbek 94cm
bacak 59 cm
kilo 82 Kg

Şu an benim için önemli olan karın yağlarını eritmek.2 ayda güzel yol kat ettiğime inanıyorum :D Öneri Tavsiyesi olan lütfen paylaşsın.VG konusunda bilgim çok az bench_O

Tüm merak ettiklerini forumdaki arama butonu ile öğrenebilirsin neredeyse vg ile ilgili herşey mevcut forumumuzda.

Karın hareketlerini max yerine 4x25 yap ve hareketleri çeşitlendir her hafta farklı hareketler dene karın bölgen dısında baska bölgende problem varmı bilmiyorum fakar programın uygun.

Teşekkür ederim.Sadece karın sıkıntı bölgemde vardı.2 Ayda yarısını yok ettim :D Her türlü öneriye açığım. Hem ağır bacak idmanı hemde mekik beni çok zorluyor.Hocam Mekiği şimdilik yapmasında olur sen bacak idmanına ağırlık ver dedi.Bacaklarım çok çabuk gelişti baya yağ erittim.Yakında fotograf paylasırım inşallah

Kış aylarındaki yağlanma normaldir tabiki normal düzeyde bir yağlanma ise zaten yenisin anladıgım kadarıylada kilo almaya calısıyorsun. yaglanmamak biraz zor azda olsa yaglanman normal.3. ayındasın şubat mart nisan mayıs haziran yaza daha 5 ay var karın bölgesindeki yaglanmayı çokta kafana takmadan diğer bölgelerine agırlık ver karın bölgesindeki yağları yaza 1-2 ay kala yakman daha kolaylaşacaktır. tabiki bu süre içerisinde belini genişletmemeye özen göster bel ölçünü koruyarak ilerlersen güzel bi şekilde yaza girebilirsin. fotoğrafınıda koyarsan daha açıklayıcı ve net yorumlar yapılabilir.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı