Herkeze merhaba görüşlerinizi ve yorumlarınızı almak isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
26 Yaşında 1/77 boyun'da 74-72 arasındayım...
Body sporun'da yeniyim,yaklaşık 3'aya yaklaşık ilk defa spor yapıyorum.Spora başlama'dan önce 69'kilodaydım şimdi 74,merak ettim 3'aya yakın bu yaptığım sporda vicudumun nasıl göründüğünü tabi body sporunda üsdatlarımızın hocalarımızın ve body'le uğraşan arkadaşların yorumlarını..:)

attachment.php

attachment.php

Body sporun'da yeniyim,yaklaşık 3'aya yaklaşık ilk defa spor yapıyorum.Spora başlama'dan önce 69'kilodaydım şimdi 74,merak ettim 3'aya yakın bu yaptığım sporda vicudumun nasıl göründüğünü tabi body sporunda üsdatlarımızın hocalarımızın ve body'le uğraşan arkadaşların yorumlarını..:)
attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• Fotoğraf-0340.jpg
    Fotoğraf-0340.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 830
Son düzenleme:
öncelikle çok kıllı görünüyosun :) resim ekle kurallarını okuman lazım bide

resim ekleme kurallarına göz atmanız lazım... başlamadan önce ve sonra ölçülerinizi ayrıca daha net fotoğraflar eklemeniz faydalı olacaktır...

gördüğüm kadarıyla başlangıç için kollar sağlam ama ışıktan olsa gerek karın, göğüs hakkında görüş bildiremeyeceğim...

attachment.php

attachment.php

Lutfen anlasilir bir dil ile yaz.
de, da lar " ' " isareti ile ayrilmaz.
Eger merakini gidermek istiyorsan 3 ay onceki resimlerini koyman lazim karsilastirabilmemiz icin.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı