Dostum bu mevsimde her sabah kalkip kosamazsn benm tavsiyem 35 dk iptal atlamanMerhaba, bu ay kesin bir kararla spora başlıyorum. Daha önceden kick box ile uğraşıyordum fakat bırakıp fitness'a devam etmeye karar verdim. Hafif yağlı bir vücudum var. Her sabah kalkıp 1 saat koşmak mantık lımı? Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum. Teşekkürler
Bokstan alışkınım, ne gibi faydası olur bana? Onu merak ediyorum açıkcası[DOUBLEPOST=1483989511][/DOUBLEPOST]Her sabah 1 saat koşma fikri -eğer vaktiniz varsa- mantıklı. Fakat ilk günden itibaren 1 saat koşmak mantıksız. Önce 15 dakika ile başlayıp 2 günde bir 1 dakika artirabilirsiniz, 3 ay içerisinde günde 1 saat koşabilecek seviyeye gelebilirsiniz, tabi makro alımlarınızı buna göre ayarlamanız gerekir
Dostum bu mevsimde her sabah kalkip kosamazsn benm tavsiyem 35 dk iptal atlaman
İp Sipariş ettim, maalesef daha kargoya bile verilmedi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 35 dk duzenli ip atlama nerdeyse 250 kalori demek. Acikcasi amacin kilo vermek ise daha hizli kilo vereblrsn diye dusunuyormBokstan alışkınım, ne gibi faydası olur bana? Onu merak ediyorum açıkcası[DOUBLEPOST=1483989511][/DOUBLEPOST]
Aslında fazla kilolu deyilim fakat, fazlamda var.30 35 dk duzenli ip atlama nerdeyse 250 kalori demek. Acikcasi amacin kilo vermek ise daha hizli kilo vereblrsn diye dusunuyorm
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam biraz geç oldu cevap fakat kiloluyum ama yürürken biraz zor ter atıyorum. Yinede tavsiye edermisiniz. 3 beyazı komple kestim. Un, şeker, tuz bu sabah ekmek yemedimaç karna koşarsan kas kaybetmeyi göze almış olman gerekir. karbonhidrat depoları boşken koşu yaparsan büyük ihtimalle kas kaybedersin. ama onun yerine 30 dk yürüş yapsan kas kaybı olmaz aç olduğun için ve zorlanmadığın için yağ yakımı daha verimli olur
Hocam bugün itibariyle ekmeği ve diyer yağlı besinleri kestim. Ama kendimi halsiz, güçsüz ve aç hissediyorum. Nasıl bi beslenme yapmalıyım vücudum buter atmazsan yağ yakılmaz diye bir şey yok. tamamen beslenme ile ayarlanabilir herşey tabi ki.
Teşekkürler hocam, şuan et pişiriyorum yağsız bir şekilde içine soğan doğradım. Çok az da ekmek yemeyi düşünüyorum. Kilo vermem şart galiba?litli besinler tüket. karbonhidratı tamamen kesme. mesela kepekli ekmek tüket. 150 veya 200 grama kadar temiz karbonhidrat tüket bence. Süt kepekli ekmek yulaf ezmesi veya cornflakes tüket sabahları , yemeklerde baklagillerden ve proteinli gıdalardan beslen. Acele etme ama sakın. ben ettim 88 le başladım 2 ayda 78 e düştüm 10 kg verdim ama kas da kaybettiğim için tekrardan kas almaya çalıştım zaman kaybetmemen için acele etme yavaş yavaş kas kaybetmeden uzun vadeye yay.