OduncuSirin
Üye
Oncelikle forumda dertlesme bolumunu gec farkettigim icin kendimi sucluyorum. Ben ozcan bu yil liseyi bitirdim.ve takintim sayesinde beklentilerin cok cok altinda bir ygs puani alarak lys yi calisma ihtiyaci bile duymadim..yaklasik 4 aydir salona gidiyorum . Girisim cok sacma oldu ama ben simdiden basliyim..bundan 5 yil once tarih 10 ocak iken [o siralar msn modaydi] dershaneye yeni gelen bir kiz ile sohbet kurma cabalarindaydim..aksam 9 10 civarlarindaydi hatta ..oda bi arkadasimla oturuyoruz dedi kim derken onun bi fotografini atti . Ben ona kızıl diye hitap edicem burda ..inanin yasiminda geregiyce cok etkilenmistim ..ben onun msn ini istedim oda nazlansada vermisti bi kac gun sonra ben buna cekine cekine yazmistim..iyice kaynasmistik kardesim diye hitap.ediyorduk birbirimize..o baskasini seviyodu bizden 3 yas buyuk birini fakat ben ona sevdigimi soylemeye korkuyodum..3 ay gecti ve kardesim kardesim derken asiri kiskanmaya basladik birbirimizi ve facebookta iliski yaptik..inanin mutluluktan masaustunun fisini cekip bakkaldan gofret seker alip cocuklarla yemistim..5 ay surdu iliskimiz sarildim kokladim opmedim bile..lise oldu kotu haberler geldi onla bunla yatiyo senin kiz diye ..sesimi cikarmadim cunku arkadaslarinin dediklerine gore o cok mutluydu . Onu dovcekler oldu gittim ben dayak yedim onun haberi bile olmadi. Pisman degildim aslinda.. 5 yil icinde belki 10 belki 15 kisiyi sevdi ve yatip kalkti..2 ay once o utanc verici soruyu sordugumda ise hayir ilerisi olmadi ama opustum yiyistim herkes gibi dedi..inanin insanin uzulesi mi sevinesimi geliyo ben anlamadim..sonra ise benim cocukluk arkadasim olan kardesim dedigim insanla konusmaya basladi..cocukluk arkadasim * kardesim bu kiz araniyo ben bu kizi indiricem * dedi yutkundum baya. Gozlerim hafif sag sol yapsa bile * istedigini yap * dedim ve onu 1 hafta sonra boynu mor bir sekilde gordum..sorun surdaki benimde 3 aydir bi sevgilim var ama onu unutamiyorum. Lanet olsun ki aklimdan cikmiyo.. onu nerde gorsem elim ayagim sakriyo.. olduresim geliyo dayaktan hatta..nefret mi ask mi hasret mi adini siz koyun abilerim ablalarim..biraz tavsiye verin ben boyle olmak istemiyorum..