havuç suyu ve süt karaciğeri güçlendirip vucudu dinç mi tutuyo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan indian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

indian

Üye
evet arkadaşlar havuç suyu ve süt birbirine karıştırılıp içilidiği zaman karaciğeri kuvvetlendirip vucududa dinç drençli tutmaya baya yarıyomuş die duymuştum bende akşam havuç+elma+süt karışımı yapıp içtim daha yeni başladım :D
acaba bu nu daha öncede duyan varmı aranızda gerçekten böyle olabilirmi
ve havuç suyunu sıkıp süt ilave edince tadı cidden süper oluyo kendini alamaz 1 kavanoz içersin :D

ben onu duymadım.ama havuş k vitamine tarafından zengin bir besin maddesi. elma ise glisemik indeksi düşük olan tam bir vitamin deposu. bide yağsız sütle beraber tadına doyum olmaz bi vucutcu içeceği olur:D bende deniyorum gidip canım çekti be:D 1 kavanoz içmesemde:P

ben bu karışımı yaparken sadece ilk defa elma suyu katmıştım sonra sadece havuç ve süt ile içtim ama elmanın bu denli besin olduğunu bilmiyodum açıkçası demmeki baya iyi bişymiş şu elma bundan sonra 3 çü 1 arada süper karışım :D

Dene bakalım sen bir süre faydasını görebilcek misin ? Ben de merak ettim şimdi. Sonuçları paylaşırsın. Bu gibi şeyler için yeterli sürenin 21 gün olduğunu söylüyorlar. O zaman etkisini göstermeye başlıyormuş

Bide magnezyum açısından spor sonrası içersen muz da ekle

Back
Yukarı