Havalimanı Güvenliği Protein Tozu

HUMOR

Üye
merhaba arkadaşlar ,
İç hatlarda 2 adet protein tozu ve 1 creatin vs. var İstanbuldan İl dışına götürücem havalimanında bir sorun çıkar mı bileniniz var mı acaba?Uyuşturucu muamelesi görmüyelimde :)

Hic bir sikinti cikmaz, cok suphelenirlerse zaten ellerinde sivi var damlatir anlarlar
ama problem olmaz.

Hiçbirşey olmaz.

Yurtdışı seyahatlerde bile birşey olmuyor. Ben hep götürüyorum yanımda. Ayrı kutuya koymuyorsan üzerine etiketini yapıştır. En azından bir etiket ile içeriğini yaz.

Merhaba

Sorun olmuyor. Ben yurtdısndan cok getiridim. Hatta gulitamin vardı cantada beyaz. sorun olacak sandım ama sormadılar bile. :)

sıvı l-carnitine , whey protein , casein , kreatin , c4 götürdüm hiçbir sorun çıkmadı.Merak edenler için bilgilendirmek istedim.Yardımınız için teşekkürler.

kutulanmış paketlenmiş toz yada sıvı olarak uçağa binerken yanınızda almamak şartıyla check in yaparken bavulu verin bavulun içinde kalsın sorun olmaz yurt dışı seyhatlerinde bazen gümrük memuru free zon dan çıkışlarda bavul kontrolü yapabilir bu ne diye sorar faturanız yanınızda bulunsun gösterin yoksa açabilir

Back
Yukarı