REvOLvertr
Üye
Bildigimiz gibi haslama ürünler en saglikli tüketim sekli.. Tavugu, sivi tavugu, patatesi, makarnayi, pirinci.. hemen hemen her seyi hasliyoruz..
Peki benim sormak istedigim bi sey var..
Tavuk ya da patates örnegin; su da haslanirken protein ya da karbonhidrat kaybina ugruyorlar mi ? yani proteini ya da nisastayi suyla birlikte kayip mi ediyoruz, suya mi karisiyorlar ?
bi bilgilendirme alabilirsem duruma dair sevinirim,
iyi forumlar diliyorum..
Peki benim sormak istedigim bi sey var..
Tavuk ya da patates örnegin; su da haslanirken protein ya da karbonhidrat kaybina ugruyorlar mi ? yani proteini ya da nisastayi suyla birlikte kayip mi ediyoruz, suya mi karisiyorlar ?
bi bilgilendirme alabilirsem duruma dair sevinirim,
iyi forumlar diliyorum..