Arda geçen gün protein tozları ile ilgili bir sürü polemiğe yol açmıştın, 1 yıldır gelişemiyorum protein tozu kullanan arkadaşlarım devasa kollara sahip diye. Sanırım sebebi belli oldu, 1 yıldır yapıpta 5 kg ile barbell curl yaptığın müddetçe kilolarca protein tozuda geliştiremez bilgin olsun.
(Mesajım sakın dalga geçiliyor gibi algılanmasın)
Yanlıs yazmısım ya 12-12 yi 5 kg de 10 ve 10 7.5 kg ıle yapıyorum
Birader zaten kaldırdıgım barbel 10 kg gelıyor sen kac kaldırıyorsun merak edıyorum ıncecık barbell degıl bu ... ayrıca düz demir yamuklu olan değil![]()
arda 10 kg fazla kaldırcam diye oraları buraları oynatanlardan demişssn ya burda yanlışsın bence arada sırada fazladan ağır kaldırıp haraketi yanlış yapmanın bir zararı olmaz bence sonuna kadar zorla kaslarını fazla ağırlık az tekrar yap her zaman .) ki birde küçük bişi bicepslerine iyi bak dikkat et fazlada abartma overtraining yapıp bicepslerini sınırlayabilirsin bellir bir yere kadar gelişir bicepsler küçük kas grubudur hassastır..https://www.youtube.com/watch?v=xBcOLGZE7Zo bu videoda 2 . tutuş geniş olanını yapıyorumbirde...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:05 ----------
as55@ Cevap için teşekkürlerde arkdaslar aaa su kadar mı kaldırıyorsun diye kendılerınce alay etmeye calısmıslar bunlarda salondaki gibi 10 kg fazla kaldırıcam diye oraları buraya oynayıp haraketi nizami yaptıklarını sananlar herhalde![]()
Spor yapan adam zekı olur ya neyse bısı demıyımÇok sıkarsam bende 30 kg 5 kere ındırır kaldırırımda bunu yapmak bana sadece sıskınlık kazandırır guc vermez..Dısı sısık ıcı bos kası ben ne yapayım..
40 kere 20 kg barı ındırıp kaldırabılıomusun kı gelıp burada dalga gecer gıbı konsuuyorsun sen ..