Hardline whey 3matrix

BodyEser

Üye
Merhaba arkadaslar
Günlük yeterli proteini karşılıyorum fakat antreman sonrası whey kullanmanın bana olumlu yönde gelişme katacagını söylüyorlar.Veya pratik bir şekilde protein ihtiyacımı karsılamak için whey3matrix almaya karar verdim .
Bu ürünü antremana gitmediğim günlerdede kullanmama gerek varmı ?
Sorumun amacı içindeki bcaa vs amino asitleri 1 gün tüketip 1 gün tüketmemiş olacam bu her hangi bir olumsuz gelişmeye yol açarmı ?

antrenmandan sonra hızlı sindirilebilen bir protein almanız illaki olumlu yönde katkı sağlayacaktır . diğer günlerde bence kullanmanıza gerek yok ama diyelim ki sabah kalktığınız zaman kahvaltınızı hemen yapamayacaksınız 1-2 saat geciktireceksiniz . bu durumda whey imdadınıza yetişir ve kullanmanız yararınıza olur . ama eğer sabah kalkar kalkmaz kahvaltınızı yapıyorsanız ona da gerek yok :) . günde 1 ölçek kafi

antrenmandan sonra hızlı sindirilebilen bir protein almanız illaki olumlu yönde katkı sağlayacaktır . diğer günlerde bence kullanmanıza gerek yok ama diyelim ki sabah kalktığınız zaman kahvaltınızı hemen yapamayacaksınız 1-2 saat geciktireceksiniz . bu durumda whey imdadınıza yetişir ve kullanmanız yararınıza olur . ama eğer sabah kalkar kalkmaz kahvaltınızı yapıyorsanız ona da gerek yok :) . günde 1 ölçek kafi
Şuanda kreatin kullanıyorum whey3matrixide sipariş verdim bunların yanına amino koymasam sorun olurmu sizce whey 3matrixin içinde 7 gr bcaa var günde 7 gr bcaa tüketmiş olacam bu yeterlimidir?
Clean bulk yapıyorum

Back
Yukarı