Hardline Progainer Rezaleti, Almayın Aldırmayın

Merhaba, Bu konuyu gainer almak için arştırma içinde olan arkadaşlar için açıyorum, Kısa ve net eğer paranızı çöpe gitmemesini istiyorsanız ve yağlanmak istemiyorsanız Hardline Progainer'dan uzak durun. Ürünü öğrenci olduğum için ucuz ve yerli malı olmasından dolayı 200TL ye aldım. Kullandığım dönemde doğal olarak kilo almak için öğünleri arttırdım fakat yinede çok şeker ve yağ almamaya sağlıklı beslenmeye çalıştım ve haftada 5-6 gün iyi sayılabilecek bir antrenman ile kullandım, Bunlara rağmen yanlızca birkaç KG aldım ve çoğunu yağ olarak aldığım belli oluyordu, Aldığım KG aslında iyiydi fakat sıkıntı olan durum bunun çoğunun yağ olmasıydı. Bu saydıklarımın sebebi ise büyük ihtimalle Hardline'nın bu ürünün içine bolca sağlıksız şeker basması ürünü içerken şekerden boğazınızda bir yanma hissi kalıyor, Zaten ürünün besin değerleri tablosunda içinde ne kadar şeker olduğunu belirtmemeleri ve içinde ne kadar şeker olduğunu sorduğum mesaja cevap vermemelerinden belliydi. Belki farklı bünyelerde benim aldığım etkilerden daha iyisini alanlar olabilir fakat ürün genel olarak anlattığım gibi sağlıksız bir ürün ve içinde ki fazla şekerden büyüme hormonunuzu düşürmeside cabası. Eğer yağlanarak kilo almak sizin için sorun değilse alın kullanın ayrıca tadıda berbat.

içinde 55 gram sofra şekeri var. bir porsiyonunda 55 gram sofra şekeri var. şu anda ne kadar var bilmiyorum benim sorgulattığım zaman sene 2016'ydı galiba. aslında zaten gainer kullanılmaz. hepsinde şeker var. sadece nutrade weight gainer'da yok. onda yulaf unu var.

içinde 55 gram sofra şekeri var. bir porsiyonunda 55 gram sofra şekeri var. şu anda ne kadar var bilmiyorum benim sorgulattığım zaman sene 2016'ydı galiba. aslında zaten gainer kullanılmaz. hepsinde şeker var. sadece nutrade weight gainer'da yok. onda yulaf unu var.
Ben şeker değerlerine ulaşamamıştım hocam eğer dediğiniz gibiyse 5.000GR lık bir Hardline Progainer'ın yaklaşık 1.375GR'ı şeker buda demek oluyor ki ürünün %25'den fazlası şeker, Tablo gerçekten vahim bu değerler sporcuya yarar değil zarar sağlar. Valla birde diğer gainerleri bilmem de hepsinin hardline dan iyi olacağı kesin.

Doğal ve doğru beslenmeyle kilo alınamıyorsa doktora görünmek lazım. Hastalık veya metabolizmadan kaynaklıdır.
Gainer a para vermek gereksiz bu kadar çeşit kh varken ama öğrenci adamın işi zor tabi ki. Size bi sitemim yok.

Back
Yukarı