Hardline progainer 5000

Merhaba arkadaslar ben hardline progaine 5000 almayi dusunuyorum.Soracagim soru şu.Ürün 25 servis oldugu soyleniyo..Bende gunde iki servis almayi dusunuyorum.Yani urum 12 günde bitecek.budaha ögrenci biri icin mali konuda kotü bir durum.Bu ürünün kullanimi Antr. once 2.5 ölcek .sonra 2.5 servis oloarak kullamsam olurmu.yani faydasini gorurmuyum.simdiden saolun.

Hocam günde 2 servis kullanmanın mantığı yok resmen gainerla besleneyim amacındasınız gibi geldi :).Hem gerek yok hemde cebe zarar.Dediğiniz gibi ant önce 2.5 ant.sonra 2.5 uygun olacaktır.

yok suplament sitelerinde baktim hep 5 ölcek ant öncesi 5 ölcekte ant sonrasi diyoda kafama takildi.yani.bunun normalk sizin dediginiz gibimi??

Merhaba arkadaslar ben hardline progaine 5000 almayi dusunuyorum.Soracagim soru şu.Ürün 25 servis oldugu soyleniyo..Bende gunde iki servis almayi dusunuyorum.Yani urum 12 günde bitecek.budaha ögrenci biri icin mali konuda kotü bir durum.Bu ürünün kullanimi Antr. once 2.5 ölcek .sonra 2.5 servis oloarak kullamsam olurmu.yani faydasini gorurmuyum.simdiden saolun.
Alma kutunun yarısı şeker. Kilo aldırıcılar zaten gereksiz.

Şeker + Karb içeriğinde bir ürün. Açıkçası zor kilo alan bir birey olsaydım bu tip ürünler yerine antrenman öncesi maximus tipindeki çikolatalardan yerdim zaten metabolizma hızlı sıkıntı da yapmayacaktır.

Back
Yukarı